XINDLX: jen bych to doplnil.. tohle nebyl konec, oni mi sice řekli že mi to uříznou a že to bude stát poměrnou cenu tý desky (cca 1600) ale že to budou mít až za 2 hodiny, tak jsem řek, ok, to nestíhám, ale stavim se zítra. přijdu následující den a týpek (jinej) mi k tomupodává papír a tam 3200, tak říkám že to asi neni moje, že to mělo stát 1600 a znova jsem se dotal tam kde jsem byl a sice že se platí celá deska, tak říkám okej, včera mi řekli že budu platit 1600 a tady v telefonu mám mail z vaší infolinky kde paní jasně píše že desku nemusim platit celou. nakonec jsme se dostali k jejich diagramu kterej tam skutečně maj a sice že maj ten obdélníkovej nákres desky rozdělenej na 4 díly a jakmile zasáhneš do nějaký čtvrtiny tak musíš tu čtvrtinu zaplatit celou. já zasahoval do všech čtvrtin. řekli mi "víte co? přijďte v pátek, to tady bude směna která vám řekla že je to ok a třeba vám to tak nechaj"
dorazil jsem teda včera a chlapík přiznal že se splet a odkazuje se na ten pojebanej diagram, nicméně na základě toho že mi řek jinou cenu a že jsem měl od nich mail kde mi to evidentně chybně potvrdili taky, tak tam s tim čachroval a pak říkal že to tam dokáže nějak zadat aby do bylo za dvojku... tak jsem vysolil dvojku a doufám že už tohle nebudu muset nikdy řešit
sorry za dýlku, chtěl jsem to doplnit a třeba to někomu ušetří tyhle vomrdy