Pro ty komu to je neco platny: mala zkusenost s filtrem vzduchu Record Power AC400 a s onlineshopem Maschinenhandel Meyer.
U MHM obcas nakupuju, jsou velmi agilni a maji na youtube vesela videa o svem sortimentu.
Filtr jsem si poridil asi pred dvema roky, nechavam ho bezet kdyz v dilne delam vetsi hoblovaci nebo rezaci akce - to co neodsaje odsavani by mel pomoct odfiltrovat. Jak moc je nakonec ucinnej nevim, kazdopadne ve filtru pres odsavani neco zustane, takze k necemu snad je.
Pred casem proste ze dne na den prestal fungovat. Record Power na nej dava asi 5 let zaruku, ale nechtelo se mi ho posilat do Nemecka a zeptal jsem se myho svycarskyho dodavatele (Ettima) jestli by ho umeli opravit, i mimo zaruku. Sdelili mi, ze to neni problem, a ze i tusi co bude pricinou: prej u jedny serie odchazeji plosny spoje. A kdyz si vyjednam s MHM poslani nahradnich dilu, tak mi to opravej - kdyby to objednavali oni tak by me ty dily halt neco staly. MHM zareagoval velmi kulantne: pote co jsem jim poslal seriove cislo mi poslali nahradni plosnej spoj a samolepici pole pro ovladaci panel kterej se diky oprave musi odlepit, spolu s navodem jak si to doma sam opravit. Za me cool.
Record Power AC400 Drei-Phasen-Luftfilter mit Fernbedienung.
– techstudio.ch
https://techstudio.ch/products/record-power-ac400-drei-phasen-luftfilter-mit-fernbedienung?currency=CHF&variant=43842887385276&gad_source=1