Chatbot má příliš velké sebevědomí, a básně snad kromě haiku moc neumí, ale Krajča si myslím zvládne celkem obstojně:
#text #hudba Q: Umíš editovat texty písní tak, abys kompletně nahradil jejich obsah podle zadání, a přitom přesně zachoval počty slabik?
A: Ano, jsem schopen upravit texty písní tak, aby odpovídaly zadání, a zároveň zachovat počty slabik. Je důležité zvážit, zda změna obsahu písně neovlivní její rytmus a melodii, ale pokud budou změny provedeny pečlivě a s ohledem na tyto faktory, měl by být výsledek uspokojivý.
Pokud budete potřebovat pomoci s úpravou textu písně, rád vám s tím pomohu. Můžete mi poskytnout informace o tom, co byste chtěli ve své písni změnit, a já vám nabídnu několik možností, jak toho dosáhnout bez změny počtu slabik.
Q: Challenge accepted! Změn význam následující písně tak, abys zachoval počty slabik a hlavní rýmy (čili shodné slabiky na koncích řádků, jako "hruď-rtuť", "stěny-pény" apod.), a změnil význam z bezobsažného blábolu připomínajícího generátor náhodných slov na agitační píseň, která zve posluchače k prezidentským volbám České republiky. Hlavní favorit těchto voleb je bývalý generál NATO Petr Pavel, předpokládaný poražený kandidát je populistická prolhaná krysa Andrej Babiš, hanlivě též nazývaný Bureš. Zde je ten text:
(viz google Kryštof -Rubikon)
A:
Přes vlny volby
K tobě výš,
Jako když stoupá Pavel
Skrz národní vůli ucítíš,
Jak se ti napne hruď
Přes vlny volby
K tobě výš,
Jako když stoupá Pavel
Skrz národní vůli ucítíš,
Jak se ti napne hruď