• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERRAYAI Art - Tvorba za pomocí umělé inteligence: Midjourney, Nanobanana, ComfyUI, Suno
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #video #veo chameleon a bubble wrap
    Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/aivideo/s/6LIwP2xLra
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    #video #seedance Terminator T-800 vs Predator
    Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/accelerate/s/fmD69KNXCD
    ICE
    ICE --- ---
    DOUPLE: zkousel, z-image base ma celkove vetsi variabilitu (seed randomness), coz je super. a nasledne zazehleni pres turbo je dobra metoda.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ICE: nezkousel si 2nd pass z-image base? by mohl doladit ty turbo nedotazenosti
    ICE
    ICE --- ---
    CYBERWOLF:,HRAFNAIN: ajo, jsem si toho vsiml az kdyz jsi to napsal. je to prvni vystup, ani jsem negeneroval dalsi. Ty chyby budou pravdepodobne zpusobene 3+3+9 metodikou genererovani (postupne zvetsovani nedokoncenych latentnich vystupu). Generovani trvalo 188 vterin (3min+)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a ten strom
    není ohnutý
    in the storm

aspoň že ty dusíkový barvy seděj
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ICE: akorát tětiva se v půlce ztrácí a ten husky spíš ňuňu než "with aggressive stance bared teeth and alert ears watching the prey intently". Ale jako jo, je to pěkný. Jak dlouho se to rubalo?
    ICE
    ICE --- ---
    #obrázek #původní
    Comfyu, z-image-turbo (3 + 3 + 9 steps latent upscale) + finalni SeedVR2.5 video upscale, lokalne na Radeon 7800XT, (linux rocm 7.2)
    imo z-image drzi prompt jako zadny jiny model.
    (3072x4096)

Close-up cinematic shot of a fierce blonde Viking shieldmaiden in a snow-covered ancient Nordic forest during a winter storm, her long golden hair braided with fur ties blowing in the wind, intense blue eyes focused ahead with heroic determination as she draws a wooden longbow taut with a feathered arrow nocked and ready to release, wearing thick layered fur pelts and leather armor adorned with glowing ancient runes for warmth against the cold, her loyal large Siberian Husky standing beside her with aggressive stance bared teeth and alert ears watching the prey intently, deep snowy ground with fresh powder and frost-covered trees in the background, subtle aurora borealis lights shimmering in the twilight sky adding mythic glow, dramatic volumetric lighting with snowflakes falling and mist rising from the ground, photorealistic ultra detailed textures on fur skin bow and dog fur, high resolution epic fantasy atmosphere
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ALI
    ALI --- ---
    DRAGON: posta
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOZKA: zkusim, moc díky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ALI: je to bitmapa, ja to bohužel neumím, je to na mne moc velkej grafickej skill.
    ALI
    ALI --- ---
    DRAGON: par desitek minut ve fotokramu? nebo je to video?
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    DRAGON: Nedá se z toho udělat výřez? Větší rozlišení určitě nějak jde, ale možná na to bude potřeba nějaký spešl workflow, zatímco s tím defaultním by to mělo jít triviálně - NanoBanana Pro v Google Gemini používá 1024x1024. Zkus z toho udělat 1024x1024 ořez ve kterém se nachází ta samolepka, ten mrdni do Gemini, vyber Pro model (pár obrázků denně máš i zadarmo) a řekni mu ať odstraní žluto-červenou samolepku a domyslí co bylo pod ní, ale všechno ostatní nechá na pokoji a nijak do toho nezasahuje. Typicky tě poslechne a zbytek fakt nechá být, takže pak ten výřez můžeš v grafickém editoru vložit zpátky do celého obrázku bez úprav. S fotkami mi to takhle fungovalo dobře.

A pokud by to udělal blbě, tak doporučuju otevřít novou konverzaci a zkusit to znova, třeba poupravit prompt. Když se ho v jedné konverzaci zkoušíš dotlačit k tomu aby udělal líp něco co zvoral, tak často neposlouchá a je to značně frustrující.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj, dokazal by mi prosim nekdo pomoct s vymazanim jedne "samolepky" na cover artu jedne stare hry? jpeg je velkej 4255x5431. Jde to nejak udelat nebo AI porad resi jenom maly rozliseni?
    jedna se ve zkratce o tuhle cast obrazu, viz ten crop v priloze.
    Jak to udelat?
    dik moc

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KAJJAK: Děkuju :) ano je to primárně pro projekce, ale chtěl jsem i 8K a to mi nezvládá počítač.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PETRPEDROS: nikdy jsem nezkusil drogy, ale tak nejak si predstavuju zrakovy vjem po poziti :-)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Použil jsem Firefly, photoshop, resolume a premiere na zvuk FL studio

Arten - Minimal - The Visual Project
    https://youtu.be/HhrQ0wKOGLY?si=W8tGD0Pm9G_fllL8
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    E2E4: jako že by teze "originalita neexistuje, všechno je remix" nebyla pravda a remixováním všeho jsme se dostali jenom k nezajímavé šedé břečce? To není možný... To bude určitě jenom špatnej priming.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    něco k tomuhle tématu

AI-induced cultural stagnation is no longer speculation − it’s already happening
    https://theconversation.com/ai-induced-cultural-stagnation-is-no-longer-speculation-its-already-happening-272488
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam