• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GURBONHraju hru a chci se vypovídat.
    Diskuze pro ty, co hrají jakoukoli PC/konzolovou hru a chtějí se o ní více rozepsat.
    !! SPOILERY POVOLENY POUZE V TAGU !!
    rozbalit záhlaví
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Jj, koukal sem. Moc teda nevim, na jsou Treasures - to je urceno k prodeji?

Ale jinak se to postupne stava prehlednejsi, ikdyz mam porad dost nejasnoati. Ale ono to postupne zapada a clovek muze pokracovat pribehem
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: On ten inventář je takovej možná trochu nepřehlednej tím, jak je to tam rozdělený: než jsem přišel na to, že můžu mačkat L a R a dostat se k dalším kategoriím (což je tam napsáno "vlevo dole" a nevšiml jsem si toho zprvu) tak jsem to tam taky nemohl najít - musíš vědět, ke které skupině předmět patří, ironicky to rozdělení je tam asi právě kvůli přehlednosti.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Aha, koukam, ze v inventari to je...moc do nej zatim nelezu. Obecne dost veci jeste asi nevyuzivam. Obchody zacinam prochazet taky az ted - hledam nejaky veci co udelaj radost divkam. Bond zvysuju vlastne jenom s holkama. Ale to bude pocitam asi bezny :D
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: (což mi nepřijde jako spoiler, protože je to úplně normální mechanismus hry)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: když najedeš na ty papírky v inventáři, ukáže se ti, co je na nich napsaný
    TAP
    TAP --- ---
    HONZAL:
    ty stránky s indiciema jsou k dispozici jako key items v inventáři pokud si správně pamatuju. a ano,
    Persona 5 je jedna z her, kde jsem vytáh notes a třeba úplně poslední bossfight jsem se musel "naučit" tak, že jsem si napsal tahy a hrál s poznámkama v ruce.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: to byl ten dílčí mini-bosfight, ze kterého Kaneshiro zdrhne
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Nejdřív jsem byl zmaten, jak si mohl projít bossfight bez vyřešení PINu a pak mi došlo

že si tim nemyslel Kaneshira. Tady to bohužel podle mě nejde vyřešit, pokud sis nepsal někam na papír jaký písmeno je jaký číslo. V historii logu už to najít nelze, je to omezený jen na určitý množství textu. Já sem pak prostě kouknul na net.
    Jinak ale na nic moc nekoukam - jen na školní odpovědi, boostuje to Knowledge bez posunu času a mně přijde nejvíc hot Matoko, kterou s nízkou hodnotou na rande nepozveš :D

Jinak já sem to chtěl ukončit z důvodu času, ale nedalo mi to a že si dám ještě jeden Palác. A ten příběh začíná fakt pěkně gradovat a nechce se mi od toho odcházet.
    #Persona5
    JORGES
    JORGES --- ---
    DANIELSOFT: Kathy Rain je super. Ještě z podobného soudku mě velmi bavilo postarší Gemini Rue.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    ještě jsem dostal od kamarádky k narozeninám adventuru Kathy Rain na PC, začnu to hrát, pokud v Personě zase zakysnu, nebo pokud mě dočasně přestane bavit, zatím jsem neměl čas to nainstalovat a zkusit #KathyRain
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    lol, tak konečně máme klub, kde se můžu bez obav vykecat a já jako na potvoru nemám moc co psát :)

inu, jsem stále v třetím paláci, byl tam těžký bossfight, který jsem nakonec vyřešil jednak uspáváním protivníků a zabíjením po jednom a jednak velmi pokročilou personou, kterou jsem získal haluzí na začátku hry a myslím, že šlo o bug, ale proč toho nevyužít, když se to chovalo jako regulérní volba. teď tam řeším nějaké jednoduché hádanky s PINy a poslední hádanka mi přijde taková zapeklitá, uvidím. vrátil jsem se do reálného světa, abych zadarmo nabral životy a staminu a až budu chtít, budu pokračovat dál #Persona5
    GURBON
    GURBON --- ---
    Myslim, ze by bylo fajn tu oznacovat hry #jmeno_hry aby se tu dalo lepe filtrovat.
    Jinak si sem piste co chcete - ohledne spoileru bych vychazel z vysledku ankety.
    GURBON
    GURBON --- ---

Chcete tady spoilery bez tagu?

21 hlasy od 21 respondentů

TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam