• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GURBONHraju hru a chci se vypovídat.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: zatím se mi tu svini svinutou nedaří porazit: dokonce to, kam jsem se dostal při prvním souboji, bylo nějaké štěstí začátečníka a nyní jsem dvakrát za sebou zařval daleko dřív, při prvním útoku Almighty elementem. Budu se na něj muset připravit.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    Tak už jsem u bosse šestého paláce. Těsně předtím, než jsem ji zabil (health meter skoro na nule) mi zákeřně zabila Jokera. To bylo poprvé, za chvíli to zkusím znovu, až se oklepu.

#Persona5
    GEE
    GEE --- ---
    Líbí se mi, jak se rozdělíme

DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: (jsem tedy rád, že mi Makoto přenecháš, xixi. chytré holky mě vždycky vzrušovaly.)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Ale jo, to vlastne vim. :-) Nicmene Kasumi i Haru...necham to jak to je :-)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: dá se na to jít jinak, dám to tu jako spoiler, pokud na to budeš chtít přijít sám

bývá u vchodu do školy, prostě dojedeš metrem, pokecáš. možná na ní ale potřebuješ Knowledge podobně jako Kindness na Ann
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Ta mi prestala psat :-(
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: Já zase jsem teď ve vztahu s Makoto. Na Lady Ann nemám Kindness, ale aspoň ti nepolezu do zelí a každý máme tu svou :) i když jsou to paralelní reality, já vím :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Tak uz. A jak sem cekal, Kasumi je super hot
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: tak ad zásek v Personě 5: nakonec jsem ztratil trpělivost, zeptal se na redditu a obdržel promptně správnou odpověď, na kterou bych sám přišel až za strašně dlouho protože je na mě moc out of the box

mezi tím jsem oprášil starý save v Octopath Travellerovi, jestli potom, co už nejsem přivyklý velkému pohodlí Dragon Questů a zvládnu i o něco drsnější JRPG vezmu Travelera na milost, ale pořád se mi nedaří do něj proniknout, asi jsem nechápavej. Ale ono to má čas. Možná než dohraju Personu 5, tak vyjde HD remaster Dragon Questu 3 na Switch, takže koupím a budu hrát ten
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    dneska to s těma hrama trochu mixuju. v Personě jsem v takové nepříjemné situaci (nechci spoilovat), tak jsem rozehrál Kathy Rain, což je point-and-click adventura ve stylu 90. let, tam jsem dolezl k prvnímu zákysu a nechal to být a pak se asi hodinu odreagovával v Dungeon Crawl Stone Soup, kde stejně o nic nejde, protože to je drsnej hardcore roguelike kdy člověk počítá s tím, že dříve nebo později stejně zemře
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Noir se stala moji oblibenou divkou ve hre
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: nn, jenom sem dokoncil boss fight a ulozil. Ja hraju hodne zvolna - neni tolik casu, takze to potrva. Budu se ted krome pribehu venovat nakupu Itemu.

Jinak prohazovat nejdou, ale muzes prohazovat persony Jokera (to pocitam vis) nebo pouzit Item.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: nalezeno, jsem o patro výš, ale je to tam těžký, nechci spoilovat
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    dotaz: dají se nějak prohazovat postavy v průběhu souboje? umím to jen v průběhu průchodu dungeonem

jde o to, že v šestém paláci jsou potvory citlivé na pět různých elementů a já mám jen čtyři postavy...
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    HONZAL: gratulky velké. už ses proklikal povídáním k šestému paláci?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Tak hotovo. Ale 2-3h mi to trvalo a mam vyluxovanej inventar. Konecne ty Itemy k necemu byly! :-)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DANIELSOFT: Dneska to vidim pri patku pozitivne. Ale aspon me to naucilo detailnejsi pouzivat mechaniku 1 more. Da se rict, ze jsem to zatim prochazel tak nejak volneji a postupne bude potreba tem mechanikam lip rozumet. A rozumet mechanikam = lepsi zazitek ze hry, takze bych na easy urcite nehral.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak snad to časem dáš

já musím v šestém dungeonu najít jednu malou věc, ale furt mi to uniká, jak tam tak chodím tak se furt respawnujou nebo se respawnujou jak uložím a souboje užírají SP, tak přemýšlím, že budu jen tak objevovat
    bez ukládání, až to konečně najdu

nebo se podívám do nějakého návodu

obtížnost jsem dal zpátky na Normal, aby mě více bavily souboje
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Tak zeleny roboty sem dal, pak vrchni robot skoro hotovej, aby me na posledni chvili znicil kosmickym burgrem, grr...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam