protože mě přestal bavit Dragon Quest Monsters, rozhodl jsem se, že se poposunu v Super Mario RPG a dopadlo to následovně:
bosse (resp skupinu bossů), které jsem minule nemohl porazit, jsem porazil, ve hře se má získat sedm hvězd, já sehnal šestou
sedmá je v Bowserově hradu, kde jsem narazil na šest dveří: za dvěma jsou akční kursy, za dvěma soubojové a za dvěma hádanky. musí se úspěšně dokončit čtyři z šesti, dveře pokaždé pseudonáhodně vedou jinam
- soubojové kursy jsem dokončil oba, žádný problém pro Tix. poslední boss byl trochu tužší, ale porazil jsem ho
- hádankové: jeden je kvíz ohledně znalostí věcí ve hře, asi se tím dá nakonec pokus/omyl projít, já zatím narážím na omyl, další hádankový kurs jsou logické záležitosti na "šachovnici", i když jsem ajťák na toto jsem blbej jak troky, takže nic
- v jednom akčním vůbec nedokážu skočit na tu plošinku a nevím wtf, v druhém akčním se nějak chodí po lávě a já vůbec nechápu kam se může chodit a kam ne, protože jsem barvoslepej a tam je to asi nějak barevně rozlišené tak, že to nevidím
takže jsem zakyslej a musím časem dát ty hádanky nebo ty akce ale zatím je nedávám. v RPG mě v podstatě baví jen bojovat a tady to je vidět