• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GURBONHraju hru a chci se vypovídat.
    Diskuze pro ty, co hrají jakoukoli PC/konzolovou hru a chtějí se o ní více rozepsat.
    !! SPOILERY POVOLENY POUZE V TAGU !!
    rozbalit záhlaví
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    já mezi tím změnil názor, nagrindoval na draka, porazil draka a zakysnul v místě, kde je nekonečnej les, kde musím najít nějakou nápovědu, jak jej projít. vypadá to nějak podobně jako v Monkey Islandu jedničce, až na to, že tam jsou potvory.

mezi tím jsem byl na svátky u ségry a švagra: bavil jsem se se švagrem o té hře a ten říkal, že když člověk dlouho neví jak dál, tak je to špatně navržená hra. on je bývalý herní vývojář a je jasný, že hry se od hardcore osmdesátek posunuly směrem k přístupnosti...

zkusím nějakou dobu hledat nápovědu ve hře a pak se asi zeptám na redditu, nebo progrepuju r/dragonquest

neradit prosím
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak jsem přemýšlel, zda na redditu budu řešit nějaké hodně pokročilé a komplikované pseudoproblémy ohledně těch pokročilých povolání v DQ IX, čili zda si to nechám vyspoilovat, nebo na to mám přijít sám a ouha: vedení redditu teď bude zpoplatňovat API nějakou nesmyslně vysokou sumou a hodně subredditů kvůli tomu stávkuje: nejdříve zablokovali přístup do subredditu DragonQuest úplně a nyní je tam pouze read only přístup. čili to budu řešit buď sám nebo za pomocí Googlu a nějaké wikiny #firstworldproblems
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    jinak ty Dragon Questy byly (kromě některých těžkých bossfightů) víceméně odpočinková záležitost, to se člověk vrátil domů z práce a uspokojil v sobě toho obsedantně kompulsivního nerda grindováním s minimem možností podělat hru #DragonQuest
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam