• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    PEJR
    PEJR --- ---
    Dneska na krizovatce Belehradska / Rumunska, jedu po Belehradsky smer nuselsky schody, predemnou blbec odbocuje na prikazanym smeru rovne doleva, tak nejdriv slusne drknu do klaksonu at neblbne a jede, nacez zacne mocne gestikulovat, ze vi kam mam jet. Tak tam chvili stojime, projede tramvaj, uz to trva dlouho, tak ho vytroubim a on na hrdinu mava prostrednickem z okna a odbocuje, za mnou se rozblikaj majaky a mestaci jdou po nem.. #instant_karma , tusim Ucko na znacce, to jsem se docela zasmal, takhle z prvni ruky poprve, nazivo je to vtipnejsi nez na dashcamu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pravda, loni jsem měla achievement unlocked - alias "age otori" (vypadat hůř na odchodu od kadeřnice/holiče, než když tam člověk přišel) jde dosáhnout i na zdravých, hustých, vlnitých vlasech při požadavku "zkrátit kousek pod ramena".
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    Epic Mullet unlocked:)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Pro někoho prkotina, pro mě obří úspěch. Zvládla jsem sama zařídit, aby ucpaná pračka vypouštěla vodu a vyčistila jsem filtr.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    [Breaking Bad] ✔
    [Better Call Saul] ✔
    [El Camino] ✔
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    EKG: :effort:
    EKG
    EKG --- ---
    SPIKE411: Da se to udelat dost jednoduse. Do vetsiho kvetinace das trochu hliny, tak akorat, postavis do ni kytku v mensim kvetinaci a obsypes hlinou. Upechujes, vytahnes kytku s kvetinacem a zustane ti dolik. Kytku vyklopis do ruky vzhuru nohama (muzes zevnitr objet priborovym nozem, aby se oddelila od toho puvodniho kvetinace) a zastrcis do dulku jako babovicku. Uhladis hlinu, zalejes, job done.

Hlinu nakrades v parku a vetsi kvetinac ... no tak treba kybl od barvy.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ANDREJKA: Vím o tom, ale to by znamenalo sehnat někde větší květináč a zeminu, a to je úsilí, které odmítám vynakládat.
    Navíc bych ji při tom přesazování určitě zabil. 🙃
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    SPIKE411: když ji dáš do většího květináče, tak z ní do týdne bude keř jako hrom
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Nezabil jsem během týdne bazalku ze supermarketu.
    Nevím, jak dlouho to ještě dá, ale nějaké dva měsíce už ji držím při životě a občas z ní kousky uštípnu a ona se dál větví.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    QUANTI: Taky jsem ho dostal, koukal jsem na to co to sakra... a už to bylo pryč nejsem to vcvaknul.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Taky tu na mě ráno čekal, protože jsem zapomněla večer vypnout počítač.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Poprvý jsem dostala na nyxu spam :)))

(hned smazanej, zjevně nějaký nyxovy opravný mechanismy fungujou, ale stihla jsem památku ;))

NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    kvůli úspoře jedné minuty jsem málem zlikvidoval zakázku v hodnotě 750 hodin. Náprava - dalších 40. Do odevzdání - 20
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    sem do sebe naládoval celej maki set. jenom 24 ks
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    Naučil jsem se základy práce s polygony v MySQL
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    sprovoznil jsem si nestartující auto. nebyl jsem na to tak úplně sám, ale povedlo se.

mohl bych tý plechovce dát nějaký jméno, svým způsobem má narozeniny
    REONA
    REONA --- ---
    Povedlo se mi tiramisu.
    Možná to není žádný extra úspěch, ale první a dodnes poslední pokus před lety dopadl katastrofálně. Dnes, manželovi ke 40. narozeninám, jsem to zkusila znovu. Nebyl čas na dort a on navíc miluje tiramisu. A povedlo se naprosto luxusně. Už skoro pět hodin z toho mám velkou radost :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Po dvaceti minutách děsného hluku, při kterém jsem nadskakovala nejen já, ale i slečna naproti, která se pokoušela číst zápisky v sešitě, jsem nahlédla do vedlejšího kupé, šestici chlapců kolem 15 bez přípravy a bez zakoktání řekla: „Dobrý den, pánové, omlouvám se, že ruším vaši zábavu, ale vedle sedí slečna, která se pokouší učit, a vaše hlasitá hudba, křik a bušení do stěn kupé ji ruší i přes obrovská sluchátka, co má na hlavě, a s ní tam sedím já, autista s post-traumatickou stresovou poruchou, a tak jsem chtěla navrhnout kompromis, protože jestli vy dokážete být během této cesty tolerovatelní, my rozhodně zvládneme být tolerantní, takže bychom mohli být všichni v pohodě,“ a kluci řekli: „Jasně, není problém.“ A fakt není – a když se občas přece jenom ozve větší hluk, se slečnou naproti se na sebe jenom usmějeme.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Chytila som pavuka a zlozila ho uplne sama z mojej ruky bez vydesenia, naskocenia, alebo jacania na cele okolie. Mal skoro 1 mm! Citim sa fakt neohrozene. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam