• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    zkompiloval jsem linuxovej kernel
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Všechny 3 děti ve škole. Všechny v becku, jako byl fotrik.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Poprvé jsem v hotelu potkal švába. Takovýho toho klasickýho, jak přijdeš do koupelny, rozsvítíš světlo, a on si tam ťapká po zemi. A pak se zastaví a dělá, že tam jako neni.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Na dnešný deň som už pár mesiacov trénovala, keď som si pre seba brblala, jak nemožne kolegovia nakladajú myčku.

Dnes som do nej naskladala množstvo riadu, ktoré sa tam objemovo nemohlo zmestiť. Asi nejaká chyba v Matrixe. :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dneska se mi povedla velka vec. Rekla jsem si, ze se nebudu stresovat a pak jsem se fakt nestresovala.
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Poprvé jsem porazil finálního bosse v Hades. Matko, už jdu!
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Vyměnila jsem si struny na ukulele. Like a boss, baby!
    PEJR
    PEJR --- ---
    HEJSEK23: Ze jsem byl svedkem takovyhle situace
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PEJR: a ten achievement má bejt co?
    Že jsi ho vytroubil?
    PEJR
    PEJR --- ---
    Dneska na krizovatce Belehradska / Rumunska, jedu po Belehradsky smer nuselsky schody, predemnou blbec odbocuje na prikazanym smeru rovne doleva, tak nejdriv slusne drknu do klaksonu at neblbne a jede, nacez zacne mocne gestikulovat, ze vi kam mam jet. Tak tam chvili stojime, projede tramvaj, uz to trva dlouho, tak ho vytroubim a on na hrdinu mava prostrednickem z okna a odbocuje, za mnou se rozblikaj majaky a mestaci jdou po nem.. #instant_karma , tusim Ucko na znacce, to jsem se docela zasmal, takhle z prvni ruky poprve, nazivo je to vtipnejsi nez na dashcamu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pravda, loni jsem měla achievement unlocked - alias "age otori" (vypadat hůř na odchodu od kadeřnice/holiče, než když tam člověk přišel) jde dosáhnout i na zdravých, hustých, vlnitých vlasech při požadavku "zkrátit kousek pod ramena".
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    Epic Mullet unlocked:)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Pro někoho prkotina, pro mě obří úspěch. Zvládla jsem sama zařídit, aby ucpaná pračka vypouštěla vodu a vyčistila jsem filtr.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    [Breaking Bad] ✔
    [Better Call Saul] ✔
    [El Camino] ✔
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    EKG: :effort:
    EKG
    EKG --- ---
    SPIKE411: Da se to udelat dost jednoduse. Do vetsiho kvetinace das trochu hliny, tak akorat, postavis do ni kytku v mensim kvetinaci a obsypes hlinou. Upechujes, vytahnes kytku s kvetinacem a zustane ti dolik. Kytku vyklopis do ruky vzhuru nohama (muzes zevnitr objet priborovym nozem, aby se oddelila od toho puvodniho kvetinace) a zastrcis do dulku jako babovicku. Uhladis hlinu, zalejes, job done.

Hlinu nakrades v parku a vetsi kvetinac ... no tak treba kybl od barvy.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ANDREJKA: Vím o tom, ale to by znamenalo sehnat někde větší květináč a zeminu, a to je úsilí, které odmítám vynakládat.
    Navíc bych ji při tom přesazování určitě zabil. 🙃
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    SPIKE411: když ji dáš do většího květináče, tak z ní do týdne bude keř jako hrom
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Nezabil jsem během týdne bazalku ze supermarketu.
    Nevím, jak dlouho to ještě dá, ale nějaké dva měsíce už ji držím při životě a občas z ní kousky uštípnu a ona se dál větví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam