• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Poprvé se mi stalo, že se mě někdo na ulici zeptal, jestli nechci pomoct.
    Holt, když vám žena řekne, jestli jí skončíte pro dva balíčky na poštu, zaparkujete zadarmo pár set metrů od pošty a ony maj každej deset kilo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Nene, jen zvědavá :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Jsi zlá :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Kam to bylo? :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    25. let spolu ✔
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    2BFREE: Nějaká dívka včera v Cernosicich taky. Boty už k Vánocům potřebovat nebude.
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    Zastavil jsem vlak za jízdy
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    První koupel ve vaně, kam se vstupuje bočníma dveřma, jako do auta.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    HOWKING: Však já vím, jenom jsem si chtěl udělat srandu. Každopádně bez záloh to dnes pořádně nejde.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DELVIT: Většina lidí považuje NAS za zálohu, nezálohuje jej. Ale s 99% bývají věci právě jen tam. (a raid 1 to nezachrání, když nastane SW průser - vir, nebo selhání zápisu do alokační tabulky) a založit 8 TB po gigabitové sítí trvá cca den v kuse. Takže Achievment. (i když si to čurák THAIGRR nemyslí)
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    HOWKING: znova Naval Air Station, tak to gratulace >D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jsem dnes zase po půl roce založil NAS :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    TRISSIE: Stačí průběžně číst Odyssea a paměťový palác zaručen! ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MATEEJ: děkuji, paměť mi tedy slouží. Mohla bych ještě dodat, že tuto scénu jsem četla sedíc na manželské posteli hotelu v Řecku proti zrcadlu, pozdě odpoledne, čekajíc na večeři.

Takový věci já si pamatuju. Bylo by ovšem výrazně praktičtější si pamatovat věci typu "kam jsem kurva schovala sáček s bobkovými listy od švagrové?", protože ten už hledám měsíc :-)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    TRISSIE: Jo, pamatuješ si to lépe než já. (Ta scéna se odehrává na 20 stranách, ale myšlenka o malých botách se tam mihne jenom v jednom kratičkém okamžiku.)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    TRISSIE: Takhle z hlavy - ano i ne. Mrknu se.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MATEEJ: ty to budeš mít v živé paměti, ta scéna, kdy on je na pláži a vidí tam dívku, která kulhá, a myslí si, že má malé boty, ale když přijde blíž, tak úplně normálně kulhá, to je z Odyssea nebo ne?
    Pamatuju si, že jsem si ho vzala asi v šestnácti do kufru na dovolenou (zdálo se to dostatečně tlusté, aby to vystačilo aspoň na tři dny). Pamatuju si na tuhle scénu z knihy, kterou jsem četla na nějaké dovolené. Myslím, že se obojí odehrálo ve stejný čas, ale brala jsem si k moři vždycky spoustu knížek :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: To sem úplně přehlíd, dík.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: Poslední řádek ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MATEEJ: A co a od koho to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam