• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    AETHER
    AETHER --- ---
    Odjezd z Prahy vlakem v patek 22:16, prijezd do Tater v sobotu v 6:14, dva super dny v horach, prijezd vlakem do Prahy v nedeli 22:47. Jde to!
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Oba smradi ve školce!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    za mizerne vykony pri hrani na pilu byt prijat do zname kapely nastalo - access granted!
    EKG
    EKG --- ---
    Prvni oholeni britvou. Fyi after shave je takova ta paliva vec, ktera vam rekne, kolik jste pri holeni udelali chyb ;)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Vypadá to, že budu platit jen 1881,- to by ještě nebylo tak hrozný.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Všimla jsem si, že jsem přestala jíst a skoro nespím, dřív než z toho byl průšvih.
    VANEK
    VANEK --- ---
    (Býval bych přísahal, že jsem to sem už dával, ale zjevně ne.) Za poslední tři roky (mínus měsíc, dokonce) jsem:

- (spolu)vynášel babiččinu rakev z kostela její rodné vsi
    - vnutil se mluvit na pohřbu skorotchyně, a celá obřadní síň vstala a... no ne že by zatleskala, ale pár lidí mě potom pochválilo
    - spoluvypravil pohřeb otce (vč. proslovu a výběru části písní; viz výše)
    - tuhle noc postahoval a přichystal mp3 na pohřeb pratety dle zadání

Tak snad už to na nějakou dobu skončilo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    poslední měsíc jsem si furt říkala, jestli mám při plánované návštěvě Eiffelovky zkoušet do druhého patra vyjít po schodech, přeci jen nejsem nejmladší, koleno v háji a tak vůbec, 674 schodů je 674 schodů, nechám tam plíce a i jiné tělesné součástky, a vždyť tam jede i výtah...
    ale hecla jsem se, a dala to!
    (a dokonce v ten sám den, co jsem předtím vylezla 220 schodů na Montmatre, dvakrát po sobě, bo jsem debil a průvodce jsem si přečetla až v kavárně pod kopcem a pak usoudila, že Place du Tertre ale fakt vidět musím)

tak snad to se mnou ještě není až tak zlý :-)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    navrhla sem v jenom obchode obchode produkt, kterej podle me v jejich nabidce chybi. Majiteli se to moc libilo, uz to dokonce i vyrobil, takze to ted testuju, nez to pujde do nabidky :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: A byl jsem vyfocen na
    Kultura - novinky a zprávy z kultury, kulturní akce - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/sekce/kultura-9?timeline--pageItem=40534606
    s idolem svého mládí; teď už můžu umřít.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    PREKOTKA: Gratuluji! To já si záměrně neberu bílou košili, když mne čeká rajská omáčka k obědu. Asi mám také nějaký takový program - bíla = ušpiníš si to.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KULA: Víš co, na řeči o líbačkách s biskupem mě napadají jen samé nevhodné vtipy na kněze a ministranty...
    KULA
    KULA --- ---
    NELLAS: jsem si vyšší, ale on je výš v hierarchii, tak proto s B. :D

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kuřecím?
    KULA
    KULA --- ---
    KULA: jestli jsem ráno dostal Achievement, tak teď Platinovou trofej. Proběhla líbačka s Biskupem.
    KULA
    KULA --- ---
    Jako šlus numero naší cesty bylo v plánu vidět slavnosti svatého Víta v jeho rodišti. Takže si vykračujeme v Mazara del Vallo a narazíme na kostel svatého Michala. To jsem samozřejmě nemohl jen tak přejít. Vstoupíme dovnitř a koho tam nevidím! svatý Vít! Ten kterého budou nosit během slavností po městě. Zavetřil nás místní ministrant, hned se přišel pozdravit. Vysvětluji, že jsme z Prahy, že se celý život díváme na katedrálu, která je zasvěcena sv. Vítu a že jsme chtěli vidět jeho rodiště. Propuká nadšení, jsme usazeni a že za chvíli začne bohoslužba. Díky překladačům a mobilnímu internetu celkem chápu i její obsah. A pak mistní Padre vyhlásí naše jména, Prahu, Bohemii a celý kostel nám začne mávat na pozdrav.

ALONSY
    ALONSY --- ---
    A ještě je třeba řetězec Moment.
    A pak obyčejné swapy.

Platit ekologický poplatek za oblečení by mě sralo.

Jo, teď asi dva kousky vyhodím. Cca po 10 letech protože už jsou vážně samá díra.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    Jsem byl jako host v poscastu
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Jel jsem kam jsem neměl a naboural.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BLOWUP: Jak říkám, třeba tomu časem porozumíte i v jedné z nejbohatších zemí světa. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam