• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIAchievement unlocked
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    pravě jsem vlezl do klimatizovanýho autobusu a co nevidím, jedno šoupací okýnko s cedulkou "otevřením okének se účinnost klimatizace sníží" otevřeno dokořán, i briskně jsem zavřel okýnko

pani co u něj sedí se jenom nechápavě rozhlídla co se děje, protože se jí při tom nevyhnutelně kousek od hlavy mihla moje paže

zatim na mě ještě nikdo neřve co si to dovoluju a že mám s tim grýndýlem jít do prdele, takže asi dobrý
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    tresne sklizeny, kvas zalozen...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    3 zkousky za 1 den... ja tu skolu snad i dodelam (uz jsem to chtel vzdavat)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Z těžkého arachnofoba jsem se změnila v někoho, kdo po sobě pavouky do velikosti cca 8 mm klidně nechá lézt, a když jsou zajímaví, ještě volá dítě, ať se jde podívat. A v sobotu jsem se poprvé nabídla, že dám pryč pavouka, který někomu vadil, a taky jsem to udělala!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    DUCATIMONSTER: účtenka říká pod 20 minut - otevírali v 10 :)

DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FIONOR: Nelze!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Nákup nábytku v IKEA zvládnutý za méně než 20 minut – a bez nákupu čehokoliv, pro co jsem nešel.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vystřihla jsem si recept z aktuálního čísla časopisu a hned ho vyzkoušela!

nebylo to jako obvykle, kdy časopis skončí na blíže nespecifikovanou dobu v poličce konferečního stolku (náhodou, víte, jak je taková časová kapsle do témat před-covidového, před-ukrajinového, a před-trumpového věku milá?), a když je konečně přečten a recept identifikován jako "to bych chtěla zkusit", tak skončí ve složce podobně postižených výstřižků, odkud je po 2-5 letech nemilosrdně vyhozen s tím, že už stejně ani nevím, co tam je :-)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Zapocet z matiky - unlocked.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    prvni konzert veStodolaru po pozaru - unlocked.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jsem v těžké depce po přečtení oponentského posudku ke státní doktorské zkoušce.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ztratil jsem maturitní vysvědčení.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    budu se stehovat zpatky do bytu, kde mi ze vsech mist, kde sem bydlela, bylo nejlip :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Dohrál jsem Golden Axe.
    VANEK
    VANEK --- ---
    "Rebecca Solnit (349K followers) likes your comment"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vyřešila jsem captchu na katastru :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Dítě udělalo večeři mně :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GREATDRAKE: jednou jsem spala v prezidentským apartmá jednoho z nejluxusnějších pražských hotelů. v takovým tom, co má šatnu větší, než jsou některé garsonky, a konferenční místnost se stolem patnáct metrů dlouhým.

firma, pro niž jsem v té době pracovala, ho měla pronajaté kvůli tomu stolu. protože se na něm kompletovala dokumentace pro mezinárodní arbitráž. a já tam byla jediná z pražské pobočky a tedy bez vlastního pokoje, tak mě asi ve tři ráno poslali, ať si jdu na dvě hodiny lehnout :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Objednával jsem ubytování v hotelu v moravském městečku. Přes booking.com, takže jsem neviděl detaily.
    Jen, že to byl poslední volný pokoj. Ani nijak extra drahý.
    Nu, long story short, tak dnes spím v prezidentském apartmá.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Koupila jsem si dnes přesně kilo jablek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam