• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKVyvracení konspiračních teorií
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: tak když už to musíš klopit do osobní roviny a cpát mě opakovaně do diskuze o nějakým slovenským dezolátovi, já s tebou mluvil slušně deset let, během kterejch si urážel a obviňoval z čehokoliv kohokoliv, o kom sis přečetl na Zvědavci nebo odkud čerpáš tu svojí alternativní realitu. Pokaždý, když se ukázalo, že všechno je jinak a tvý zdroje lhaly, si celou příslušnou část debaty smazal a/nebo mě zabanoval. Celou dobu jsem to bral jako součást místního koloritu a ochranu proti spadnutí klapek z očí. To mi vydrželo přesně do chvíle, kdy se z tebe vyklubal proruskej šulin, co hlásí o ukronacistech a banderovcích vraždících děti v podzemí Černobylu nebo Azovu za dohledu americkejch generálů, aby vyráběli adenochrom pro Hillary a Holyvůt. Tím ses u mě definitivně přepnul z hlupáka do zmrdečka, a jako s takovým s tebou dál jednám. Bejt hloupej není zločin, bejt navedenej a podporovat agresora stokrát vyvracenejma lžima jo.
    Rozčiluješ se, že tě neberu vážně a urážím tvůj jemnocit, ale nemáš problém obviňovat náhodný lidi z přípravy genocidy, protože postavěj mýtnou bránu v Oxfordu, dělají technologickou konferenci v Kyjevě, nebo makali jako doktoři za pandemie... přitom sám schvaluješ válečný a další zločiny jak na běžícím pásu, a ještě jim tleskáš jenom na základě toho, že byly provedený tvejma oblibencema nebo ve jménu tebou preferovaný konspirace, třeba tvoje hlášky kolem sestřelení MH-17 bukem a následným vyšetřování si pamatuju dodneška. Si halt budeš muset vybrat, jak často střílet podobnejma obviněníma od boku, pokud nechceš, aby se ti vracely jak bumerang.
    GORG
    GORG --- ---
    Nebo tady od Kajjaka v menší míře... oproti panu Omnihashovi to je ještě pohoda, ale řeči jako "tenhle ukol zvladne dite zakladni skoly" :-)

To video je jasně prostě debata mezi názorovými oponenty už z jeho titulku. Každej si může pustit dle uvážení... nějak furt nechápu tu snahu to tu kolem referencí tak sešněrovat.
    Jako pokud někdo přímo jako argument pastne nějaký video nebo hodí link na delší text, ttak bych čekal, že na požádání bude ochotnej a schopnej nasměrovat na konkrétní pasáž(e) nebo nějak vysvětlit, kde a v čem to dokládá nějaký argument. Ale muset mít u všeho popis za každou cenu?
    GORG
    GORG --- ---
    MINERWA: Poslouchal jsem to celý na pozadí (pařil gamesu), a jako musím říct, že mi ten Kamensky přišel děsně otravnej.. Jakoby měl konstantní snahu furt protistranu nějak ... poučovat, jak to vídám třeba tu na nychu od Omihashe.... ve stylu "Co je těžkého pochopit na... ?" nebo na otázky odpovědi začínaly stejnou větou "Tak znovu... [a teď zas něco zdlouhavě vysvětlím namísto jasný stručný odpovědi]"

On sice přímo agresivní nebyl, ale osobní narážky "Jak můžete věřit v XY?" ve smyslu co je na tom k nepochopení.. to je jakoby mu říkal, že je blbej. Stejně jako připomínáním, že mu mu zase něco znovu vysvětlovat.. Celkem mě překvapila trpělivost toho ruskýho expata, že nesjel do něčeho podobnýho nebo to neukončil. já to vypnout chuť měl :-)

Když mu navrhoval, že se potkají znovu , aby si mohl připravit reference na důkazy ke svým tvrzením, tak místo "Dobře, můžeme se tak domluvit", tak zas zdlouhavvě něco vykládal. No a až po hodině z něj dostal, že není rétor, že podklady nemá po ruce.. Tyjo tak jde do debaty, kde neví uvést z jakých zdrojů čerpá nebo mít linky ideálně po ruce?
    Jako to se může stát, ale ten jeho pasivnně agresivní povýšený tón mi přišel děsně iritující.. takový to "Kolikrát ti mám opakovat, že.. ?" nebo "Co je k nepochopení na ...?"... člověk si může občas ujet, ale u něj mi to přišlo skoro konstantní...
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Neříkej vždy, co víš, ale vždy se snaž vědět, co říkáš.

Caecus Appius Claudius
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MINERWA: nevim ted jestli trolis nebo si tak moc natvrdla, ty z neceho z toho co si sem poslala poznas o cem to video bude? zkus jednoduche logicke cviceni, precti si pravidla klubu a pak je zkus dodrzet... tenhle ukol zvladne dite zakladni skoly
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MINERWA: nepochoila si to, me nezajoma kdo mluvi, ale co zajimaveho rika, nikoho nezajima zivotopisnejakych dvou random lidi
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KAJJAK: kdo se o problematiku zajímá, tak toho mladýho Rusáka Tima Kožuchova, který vyvrací konspirace, zná
    KURZ DEBATOVÁNÍ SE VRACÍ | Jak odhalit logickou chybu?
    https://www.youtube.com/watch?v=ruZy82QlA-M

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MINERWA: dal sem tomu sanci, pustil sem si to, neni to pravda, cely zacatek je nejaka sebeprezentace tech dvou lidi a zadne informace, pokud to nedoplnos tak to smaznu, dekuji

pristi videa bez popisu uz mazu hned, nebudu tim ztacet cas kdyz ani ty nechces ,posrala si to vsem ostatnim co to chteli delat takto...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ALWA: primo nazev letu
    ALWA
    ALWA --- ---
    KAJJAK: “Ten, kdo dá přednost bezpečí před svobodou si nezaslouží ani jedno.” Thomas Jefferson, doufám.
    ALWA
    ALWA --- ---
    KAJJAK: Protože svět věří silnějším. Je to degenerace. Francouzů, národa, kterej je permanentně v revoluci, když se prali, jestli radši bezpečí nebo svobodu, tak hádej. Bezpečí.
    ALWA
    ALWA --- ---
    KAJJAK: Jméno netusis?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KAJJAK: tak si to pusť, co je obsahem, je hned v úvodu
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOYAGER: no dulezite taky je, kdo to rika a jak se historicky chova.... veril bys nekomu, kdo soustavne lze a ani mu nevadi ze ty lzi jsou jednoduse vyvratitelne? treba jak nedavno lhali ze tomu dronu nic neudelali a pak amici ukazali video jak na nej rusaci pousti palivo... proc proboha aspon nelzou mene casto nebo v situacich kdy to jednoduse nekdo neodhali?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ALWA: ted je o tom na netflixu serial, vidil sem zacatek kde toho hodne shnuli, sem svedav co tam pak bude dal
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MINERWA: znovu a s popisem co je obsahem videa, co tam tvrdi nebo co zaujalo tebe
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Debata s pro-Ruským advokátem JUDr. Miroslav KAMENSKY
    https://www.youtube.com/watch?v=nBpehPlLZWc
    ALWA
    ALWA --- ---
    ALWA: aha, popis v cestine... benefity Jacoba Rothschilda a spol Blackstone z havarie letu MH 370 Malajskych aerolinii. Ja si moc dobre pamatuju, jak tenkrat dloho vubec netusili a jak mi takovyhle veci casto prijdou naprosto neuveritelny. Velmi zajimave spojitosti a pochybny prospech lidi, kteri ho vubec nepotrebuji.
    Blackstone and Jacob Rothschild, beneficiaries of Malaysia Airlines flight disappearance ?, by Alfredo Jalife-Rahme
    https://www.voltairenet.org/article183486.html
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Musíme si pamatovat, že v době války je to, co se říká na nepřátelské straně fronty, vždy propaganda, a to, co se říká na naší straně fronty, je pravda a spravedlnost, příčina lidskosti a křížová výprava za mír.
    W.L.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam