MINERWA: Poslouchal jsem to celý na pozadí (pařil gamesu), a jako musím říct, že mi ten Kamensky přišel děsně otravnej.. Jakoby měl konstantní snahu furt protistranu nějak ... poučovat, jak to vídám třeba tu na nychu od Omihashe.... ve stylu "Co je těžkého pochopit na... ?" nebo na otázky odpovědi začínaly stejnou větou "Tak znovu... [a teď zas něco zdlouhavě vysvětlím namísto jasný stručný odpovědi]"
On sice přímo agresivní nebyl, ale osobní narážky "Jak můžete věřit v XY?" ve smyslu co je na tom k nepochopení.. to je jakoby mu říkal, že je blbej. Stejně jako připomínáním, že mu mu zase něco znovu vysvětlovat.. Celkem mě překvapila trpělivost toho ruskýho expata, že nesjel do něčeho podobnýho nebo to neukončil. já to vypnout chuť měl :-)
Když mu navrhoval, že se potkají znovu , aby si mohl připravit reference na důkazy ke svým tvrzením, tak místo "Dobře, můžeme se tak domluvit", tak zas zdlouhavvě něco vykládal. No a až po hodině z něj dostal, že není rétor, že podklady nemá po ruce.. Tyjo tak jde do debaty, kde neví uvést z jakých zdrojů čerpá nebo mít linky ideálně po ruce?
Jako to se může stát, ale ten jeho pasivnně agresivní povýšený tón mi přišel děsně iritující.. takový to "Kolikrát ti mám opakovat, že.. ?" nebo "Co je k nepochopení na ...?"... člověk si může občas ujet, ale u něj mi to přišlo skoro konstantní...