• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKVyvracení konspiračních teorií

Přistáli někdy lidé na měsíci?

35 hlasy od 35 respondentů

1.) Pokud chcete rozebrat nejake tema, dejte mu nejaky uvod do diskuze jiny nez jen odkaz na dlouhy clanek nebo video...
    2.) odkaz na clanek nebo video by mel byt jen jako zdroj ze ktereho cerpate, obsah prispevku musi vzdy obsahovat popis v cestine jako jakysi vytah o co v clanku nebo videu jde
    3.) priklad spravne vlozeneho tematu k diskuzi zde GORG:
    rozbalit záhlaví
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

a v cem konkretne to vlastnictvi spociva? za mne si klidne spoluspravce a vlastnik :-) Na texty zde napsane stejne ma autorske pravo jen ten kdo je napsal...
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: no uz si mi ho skoro dal, ale pak te tady zmatli :)

Jako ja si kvuli spoluspravcovstvi nenasadim pasku na ruku a nezaznu tu mazat, protoze musim ,) Ja prave myslel, ze budu vlastnikem...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KAJJAK: to je neco tak debilního a vycucanýho z prstu že t oani víc nejde :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VYHULENY_UFO:

muzou prave i prokazani a odsouzeni pedofilove, slysel sem to nedavno v radiu... Ze se to ma nekdy dostat do snemovny aby nemohli v souvislosti s jednim z poslednich pripadu...
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: tak jasne ze bych to pak prejmenoval...
    treba World conspiracy - diskuze...

kdo chce vyvracet tak bvude vyvracet.. ja ten feedback taky uvitam kontrarianskej .. odemne ho asi moc cekat nejde

ale gorg jako vlastnik by prave byla dobra zprava pro ty, kteri se boji mazani... ja jsem i desne liberalni co do offtopicu

--

porovnej s klubem World conspiracy , kde v titulku nic az tak zaujateho neni a v zahlavi se rika, ze ne nutne musi byt ty postaveny veci pravda anebo pravda byt muzou, jakk se treba ukaze retrospektivne

// hmm uz chapu, proc tady ctu lidi co mam v ignoru... zjevne tim spravcovstim.. mook ,)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ADAMIRA:

protoze se casto stava ze ti kteri to resi prestanou medikaci brat a pak problem udelaji...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

no ja myslel, ze klub chces spravovat, nevim co si pod tim mam predstavit, ale shodli sme se na tom, ze banovat pro sve nazory se tady nebude, pokud tu nekdo nebude vylozene dlouhodobe skodit spamem, kde otapetuje 1000 stranek fotkou sve nahe babicky :-)
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: tak v mazani ti pomahat nebudu :-)
    GORG
    GORG --- ---
    tldr.. pokud by tu nekdo poslal treba prave recept, jak treba ogrilovat veprovy... tak je to sice offtopic ale cajk. ale kdyz je pak z povidani o jidle debata na stovky prispevku ruznych receptu a nazoru na brokolici, tak je to uz za hranou klubu tykajiciho se precejen necoho jineho...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KAJJAK: to muzou, ale nicmene si nejsem jist jak to maji prokazani pedofilove se znamou minulosti a zaznamem v rejstriku. gorg uz ma zaznamu dost, hlavne co se tyce ruske okupace na krymu. jeho hovna z doby pred 8lety se jiste daji v zalohach dohledat.

ale chapu, kdyz muze dezinformator a totalni srac, ktery siri prokremelsky hovna, Sevcik ucit a vest faktultu pro budouci ekonomy...

mas co si chtel. gorg ti z auditka udela hnuj.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KAJJAK: A proč ne? Drtivá většina pedofilů si svůj problém uvědomuje, řeší ho a nikdy se žádnýho dítěte ani nedotkly. Tak proč by nemohl dělat ve školce?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VYHULENY_UFO:

oni i ti pedofilove bohuzel ze zakona klidne muzou zadat o to spravovat jakekoliv krouzky, takze tohle absurdum v ceske republice je zatim porad mozne :-) Nedelam si iluze ze toho pedofilove nevyuzivaji :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: predani auditka o vyvraceni konspiracnich terorii do rukou lety proverenyho dezinformatora je jako udelat z pedofila ucitele v matersky skolce. inu jsme na nyxech. :D
    GORG
    GORG --- ---
    PALEONTOLOG: se mi nejk rozbil ignorelist.. jaktoze te ctu? :)

OMNIHASH: a pouzivate spam filtr v poste?
    ja se nebudu tvarit, ze bych absolutne nic nikdy nemazal..
    jestli by tu treba pan Paleontolog psal kazdou minutu "zmrde" bez jineho obsahu.. proste jen opakovane nadavky

to je v podstate spam

offtopic je nejasnejsi hranice, ale muzete byt klidni .. ja malokdy neco mazu... ale samo ze nechci, aby tu byly prispevky s odkazy na prodluzovace pera....
    no a kdyz by nekdo se strasne zakecal na desitky postu, kde se mu nejvic libi na dovolene nebo jak uvarit svini na paprice, tak dostane upozorneni te debaty zanechat..

prroste nejake limity tam jsou a na osobnich uvazeni... reasonable offtopic je samozrejme mozny, ale jak rikam.. vsechno ma sve meze. jinak ontopic je skoro vsechno. neni nutne omezeno na neco vnimane jako "konspiracni teorie", coz je stejne jen takova skatulka, ktera se i opravdu ted lepi na vsechno

fskutecnosti by to bylo jedno z nejliberalnejsich klubu na celym nyxu.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ALWA:

tak doukoukal sem ten netflix dokument... Je tam zajimava konspiracni teorie ze ten let unesli Rusi aby v medialnim prostoru odpoutali pozornost od sve vlastni invaze...

Ten typek ktery hodne rychle v ruznych zemich na pobrezi nasel trosky totiz mel desitky let silne vazby na rusko a nikdo dalsi tolik trosek nenasel...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ADAMIRA:

zas neprehanej, v tomto auditku jsou zalohy nesmysl a to si urcite uvedomuje i gorg, pojdme se prosim dostat pryc z osobni roviny a zacneme diskutovat o konspiracich jako takovych
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tohle je hroznej bizár :D

Jenom abych si to ujasnil, GORG má už asi 154 konspiračních auditek, ale protože nechce aby vznikali zálohy tak je postupně zavirá protože ... proto.

vznikne konspirační auditko číslo 155 - kde chce GORG správce, takže budou souběžně 2 konspirační auditka a to který dřív dosáhne danýho počtu postů tak se zamkne.

Pokud první bude tohle, bude následně zakládat auditko číslo 156, nebo počká až ho založí někdo jinej a pak povede další měsíční boj o jeho spravování...

To je nějaké kulturní specifikum nebo náboženskej rituál?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    a vysvetlujici texty tady budou odted povinne, takze mi muzes pomoci s mazanim videi a odkazu ktere budou bez nich...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

pak jsme tedy uz konecne na stejne vlne a dal bych to nerozvadel, pravidla k mazani spamu sem ti dal
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK:
    pravidla sis ale vylozil tak ze ostatni kometovat odkazy nemuzou a ty muzes, to je to co mi prislo nesmyslne a

No pockej.. nepsat tam svoje nazory myslim v pravidlech nutne nebylo.. ale pak jsem uznal , ze pokud k odkazum pisu svoje komentare.. vysvetlujici obsah (lidem usetrit cas.. to jak tu vlastne vyzadujes) ale i nejake moje biased pohledy navic, ze neni uplne fer , kdyz tam neni povolena diskuze, a ostatni na to nemuzou reagovat.

Psal jsem tam tehdy, ze lidi muzou i napsat nejaky komentar, ale musi u toho byt odkaz na nejaky zdroj, ktery ma byt tou prioritou... tedy ze i muzou v reakci reagovat nejakou referenci, ktera to rekneme vyvraci..
    I kdyz pak mi prislo, ze muset uvest v diskuzi odkaz by i tak nejaky dlouhy diskuzi nezabranilo

btw lidi jako treba Omnihash , co si stezovali na "cenzuru", ale odkazy zadny neuvadeli, takze to bylo uplne mimo. Ja doodrzoval to, co jsem tam psal, ze jsou ty pravidla.. (sic nevim, jestli jeste byly uplne poplatny otcum zakladatelum... ty byly typicky jen raw data bez kecu)

Kazdopadne jsem pak promazal za posledni dobu vsechny posty, ktery byly diskuzni.. vcetne tech mojich.

-- on ten duvod, proc jsem linkoval veci i s komentarem bylo, ze ho nebylo kam jinam na nyxu napsat. zalozit si zadny uz nemuzu a vsude jinde se to cenzuruje zejo
    delam si tedy nadeje, ze tady by slo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam