KAJJAK:
ad demonstrace.. to dost odbocujes. jinak ja tam nebyl, tak nebudu posuzovat z perspektivy random videii... ani se mi nechce poustet do nejakych hodnoceni IQ jinych lidi
jinak mne osobne neni blizky chovani rady lidi, co jsem na tech videiich videl. ani se mi nelibi styl nekterych recniku nebo kdyz i ten Rajchl zacne hecovat.. ale to uz je asi mym odlisnym postojem k demonstracim obecne.. nelibi se mi nastvany akce, kde lidi spolu pokrikuji jakykoliv hesla
me spis stve, ze jsou snahy na vybranych videiich, kde si clovek najde lidi znejici hloupe (casto prave nekdo stary, komu uz se treba muze hlasit demence), pak neco vyvozovat o vsech lidech.
a to je neco, s cim se neda nic delat.. takhle fungnuje manipulace.. 1989 to podobne ramovala CS televize Vaclavak.. ukazovala ruzny mlady vlasatce, ze to bylo o tehle zivlech
trochu podobne je asi prilis delat velky zavery primo z ruznych SJW woke exotu.. tam mi spis prijde divny, ze kdyz si z toho dela clovek prdel na internetech, ma to svy zastance. a ze melo (u as) sve zastance (mluvicich v mediich) i nasillne demonstrace.
nicmene ty demosky PRO ukazujou, ze se lidi zacinaji nasirat. takovy smer se mi az uplne nelibi.. nasrana verejnost