• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKVyvracení konspiračních teorií
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Neni to vylozene konspirace, ale kam na to ti lidi chodi?

FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    Religionista Kozák: Konspirační teorie nejsou omyl, umožňují lidem orientaci ve světě | Radiožurnál
    https://radiozurnal.rozhlas.cz/religionista-kozak-konspiracni-teorie-nejsou-omyl-umoznuji-lidem-orientaci-ve-8477919
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    Warning! The United States Is BEING DESTROYED From Within | Col. Douglas Macgregor
    https://youtu.be/saQ5tpU5R_8

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KAJJAK: tak to on muze bejt taky, vzdyt je to takova zaba na prameni makroekonomie, ovlivnit toho muze dost a naskodit taky..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tak to máte jako ti lékaři, různí zubaři, anesteziologové apod. to nemůžou bejt hloupý lidi přece!

Čekala, až mrtvé tělo zmizí. Soud řeší případ zubařky, která zabila svého druha, samozvaného léčitele | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/zubarka-kutna-hora-vrazda-lecitel-trest-mestsky-soud-v-praze-omluvitelne-hnuti_2304261411_ava
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    OMNIHASH:

daleko vice zmrdskej mi prijde pristup klauze a zemana, ze to jsou zakukleni rusaci mi teda nedoslo desitky let, hrali si oba na velke demokraty
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PETER_PAN:

on se treba na nove nebo prime spis vyjadroval k beznym spotrebnim vecem a vysvetloval jednoduche ekonomicke zavislosti, nebylo to uplne mimo jeho obor nebo priliz teoreticke

VYHULENY_UFO:

to mues mit rovnou problem i s nasim soucasnym prezidentem... Jinak inteligence nema nic spolecneho s nazorovou kontinuitou, jen hloupej by v devadesatkach vykrikoval jakej je zatvrzelej komous :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Ševčík není blbej, ale normální zmrd, co odjakživa zkouší, kam až může zajít a co mu ještě projde. Člověk, co za svou "akademickou kariéru" zvládnul bez jedinýho uzardění obhajovat komunistickou, liberální i konservativní ekonomiku, podle toho, co se zrovna hodilo a jelo. Ty jeho plky o ekologii jel, protože je jel Kikina, kterýmu lez do prdele, a páč byl zvyklej na to, že mu nikdo v jeho škole neoponuje, bo by je hned vyhodil, tak se postupem času dostal do těhlsch strašlivejch výkrut. Ten týpek byl totálně marnej už 15 let zpátky, kdy pořádal přednášky na téma proč nás EU přivede do hrbou ( spoiler alert, mohly za to žárovky).
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KAJJAK: OK. Ale kdyz se vyjadruje o ekologii nebo o klimatu tak je to smes negramotnych blabolu a cistych lzi.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VYHULENY_UFO:

no pockej, intelekt prece nema absolutne nic spolecneho s charakterem nebo vychcanosti... V historii bylo hromadu hodne chytrych lidi kteri uplne nebojovali na strane dobra :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VYHULENY_UFO:

politicky nemotivovana ekonomicka vyjadreni ktera do medii daval drive byl standardni liberalni proud, nemuzes jeho intelekt hodnotit optikou poslednich mesicu
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PETER_PAN:

sleduju ho uz dlouho a jeho vyjadreni do medii (predevsim tv) co se ekonomickych ukazatelu tyce maji hlavu a patu, jako vystudovany ekonom tam nevidim vetsich chyb... On opravdu neni hloupy, jen je to stejna komouska ci ruska podrztaska jako ostatni jmenovani...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KAJJAK: Sevcik mi jako hloupy prijde dost, narozdil od tech jinych jmenovanych.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VYHULENY_UFO:

Sevcik je ale uplne jina kategorie nez dezolati... Jeho mam ve skatulce Klauz, Zeman (a vetsina CSSD politiku + Nejedly, Mynar), Babis, Okamura, Rajchl apod. To nejsou hloupi lide nekde z ulice, co se nechaji opit rohlikem, to jsou naopak lide, kteri maji z ruske kliky dlouhodobe prospech a opiji ostatni tim rohlikem...

To je jako bys zakladatele letadla vinil z toho, ze je tak hloupy ze spadl do letadla, jenze hloupi sou jen ti v te piramide pod nim, ten na vrcholu pyramidy je naopak ten u koho je pochopitelne proc to dela a proc do toho sel...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

ja ale neresil propagandu, ale to kdo tam byl realne, a byli to studenti mimo jine VŠ nebo i celkove ceska inteligence... dneska jsou naopak vysokoskolaci na strane petikoalice a dezolati s iq tykve na strane opozice, at uz je to pro, babis nebo okamura, nerku li kscm...

To opravdu nejsi schopen vyhodnotit co to nese za informaci?
    GORG
    GORG --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: Ne, ty ses pokusil prepsat historii, kdyz si mi vyvracel, ze komanci tehdy nejdriv 17. listopad v TV uvedli jako protest punkove mladeze, potizistu a jinych dezolatu, coz jsem i dolozil [GORG @ Vyvracení konspiračních teorií]

Dokonce nejaky clovek, kdyz jsem si dal praci to video najit, za to lupnul minusik , takze moje ochota tu vest nejake debaty se vratila spolehlive k nule. Nejsem za to placen, tak proc bych mel ztracet cas. Pripadne si historii zopakujeme. Nejaka debata tady to stejne nemuze nijak ovlivnit.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    navic porad nepopiras co jsem napsal, ze tehdy tam realne demonstrovala inteligence, proti fasizmu taky, kdyzto ted tam demonstruje spodina co sotva dochodila zakladku
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG: je zajimave, ze naprosto totoznou soucasnou ruskou propagandu, vlastne asi mnohem horsi neodsuzujes a jsi dokonce schopen ji castecne hajit

neni to trochu schizofrenie?
    GORG
    GORG --- ---
    Pravda o 17.11.1989 aneb Visaci Zamek na HRAD !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=mAu9NZT04YY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam