• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    Auditka v podobném duchu:
    [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    [freeganismus bez lásky?, freegan bazar a vlastně všecko (dumpstering, urban exploiting apod.)]
    [Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!!]
    [Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?]
    [Domácí rozpočet aneb na čem se dá ušetřit? Vymýšlíme levné dárky!]

    Jináč pokusím se to tady ani moc neřídit/nemazat atp., ale před odesláním každého příspěvku zvažte prosím jeho přínos pro ostatní, ať to tady nemáme příliš nepřehledné.
    Díky moc. :)

    Jinak témata, které by vás tady nejvíc zajímala, jsou:
    1) individuální tipy jednotlivých uživatelů jak šetřit
    2) doporučení na nejlevnější mobilní a internetové služby atp.
    3) upozornění na oblíbené položky v akci (máslo, papriky, zmrzlina Haagen-Dasz?:)
    4) galerie, muzea a kulturní akce zdarma
    5) zajímavé sekáče a kdy tam chodit
    rozbalit záhlaví
    GREGI
    GREGI --- ---
    DOCKINEZ: Zaklad setreni je nejezdit na dovoleny a hlavne nelitat!:)) My sme tak diky tomu nasetrili na barak:)) Plus samozrejme restaurace jen slavnostne...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já s tím začal už před víc než rokem. Za mne je základ šetření jasnej – vařit si. A k vaření používat pokud možno základní suroviny. A ty do mrtě využívat.

    Z jednoho kuřete mám po rozbourání prsa (tj. jeden oběd minimálně), stehna (další oběd) a skelet s křídlama (hromada vývaru a obraný maso, lze využít na rizoto, polévky... spousta dalších porcí).

    Když kuře upeču celý v troubě, tak skelet nevyhazuju, ale použiju na vývar. Vývar z pečených kostí je super a krásně čistej.

    No a samo si děláme kimči, kysaný zelí, v sezóně si nakládáme okurky a další zeleninu. Fakt nedám 65,- za sedmičku okurek, když si ji jsem schopen vyrobit nejen mnohem levněji, ale hlavně chutněji. Skvělá je třeba i sterilovaná řepa. Ta je furt docela laciná a dostupná i v zimě, takže lze doplňovat zásoby průběžně.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

    Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam