polsko je asi super...mozna i nemecko kdo to ma pres caru kousek, se v necem vyplati vic..:)
u nas v hospode porad nekdo chodi do tech levnych proslych potravin z nemecka...a neni to asi taky zly...ikdyz ja tam nelezu a mam k tomu v necem odpor..nemel sem kliku na dobry kusy...a par sem i vyhodil....stamgasti od nas ale maj docela uz skills a nosej dobre veci..
MARASAN: to je dobrej hack.,diky....my obecne hledame letenky za malo, jezdime do zemi kde je porad jeste levno - albanie, makedonie, balt, gruzie, neapol - tam jezdime marsrutkama nebo vlakem nebo sockou s baglem a bydlime pres booking.com, myslim ze taky dost usetrime, vecere si varime dost sami, mazem svaciny na cestu, chodime pesky, jo a na tohle setrime zase tak ze treba - zena mi rika ze krize stredniho veku je nepekna vec a neni nutne mit bmw nebo audi nebo subaru pac stejne nam auto stoji treba 14 dni na ulici a rozdill kerej dame do toho porizeni vozu je treba pet dovolenych...takova matika na me platila..:)
neapol je vubec...levne letenky..letiste v centru...jizdenky na atrakce za dobre love, pizza za 120kc ale musis mit rad sorentina a chaos..lehce..:)
IXTREMIST: boží! výborný, až na to slovo TOP blebleble, mě náš rybář kerýho mám v práci ted lehce sere..páč mi bere suroviny na vareni kery kupuju ja, ale sam moc nenosi...zmrd..:) po case se v tehle kseftech / varim pro kolegy, prodavam na blesaku, jim u stamgast stolu / dost casto se ukaze povaha tech lidi...rad si vemu...jim..ale nedonesu nic....uz aby byla sezona a zamaznul mi hubu candatem zase..:)
jeste pomerne drahej obchod se spanelskyma potravinama na vytoni ma odrezky a zbytky od salamu a jamonu....jsou to balicky na vareni a me pak vystacej na treba 10 obedu....nebo kusy konce salamu na chleba....konce sou prece i nejlepsi..:) kdyz sem byl u tech kuzi a odrezku od sunky..:)))