• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    GEISHA: Taky jsem vůči tomu stále podezřívavá, u Biosilu je expirace 2025, u Gynexu 2024. Kdyby se nejednalo o originál, tak to nepoznám. Příbalový letáky jsou v češtině. Hodnocení jsou pozitivní převážně kvůli ceně. Kauzu s Notinem jsem zaregistrovala.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Objevila jsem gigalekarna.cz z mně neznamého důvodu mají vše podstatně levnější, než konkurence, příklad Biosil Plus u nich vyjde na 67,- v lékárně většinou kolem 90,- další produkt jsem u nich koupila za 477,-, přičemž sám výrobce ho na svém eshopu prodává za 589,-. Poštovné začíná na 49,-
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AirBank má akci, kdy posílá 300 Kč měsíčně pokud u ní platíte účet za O2.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NEI: lepsi nez emtecko.cz/trz ?
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    MOIRAIN: Už delší dobu kupujeme v Actionu na Edenu toaleťák - 24 rolí za 120 CZK :) A taky mají fajn univerzální čistič za pár kaček, který používáme na koupelnu a kuchyň viz obrázek. A když jsme se stěhovali koupili jsme si tam za pár stovek peřinu na dvoulůžko a zatím se zdá být velmi kvalitní, polštáře jsou také v pohodě. Ale sortiment se tam hodně mění. Někde jsem četl, že každý měsíc obmění snad ⅔ věcí, takže co se osvědčí, to je dobré nakoupit hned do zásoby - příště už to mít nemusí.
    Jo a před rokem jsme potřebovali na dovolenou nový kufr - středně velký jsme tam sehnali za neuvěřitelných 800 CZK. Dovolenou přežil bez jakékoliv úhony, tak jsme teď na další dovolenou koupili druhý stejný jako náhradu za starý, který nám rozbili při přepravě... Kompenzace X let starého mini kufru z Tesca dokonce převýšila cenu nového většího z Actionu :D

    KLX
    KLX --- ---
    MOIRAIN: Souhlasim, jezdíme pravidelně se ženou do Letňan a mohu jen doporučit. Ceny fakt hodně nízké. Spousta kravinek do domácnosti apod..
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    včera jsem na Luka (metro) narazila na obchod https://www.action.com/cs-cz/
    ceny povětšinou fakt nízké, ale zboží z části značkové
    krabičky na všechno možné od jednotek korun, sluchátka k počítači za 130 (ještě neotestované), nádobí, uklízecí věci, od houbiček po mop, nějaké menší elektro, pochutiny...
    EZOP
    EZOP --- ---
    EZOP: A jestli se nemýlím tak je pořád platný ten jejich směšný ceník 12kč/kwh kterou stát dotuje na tech 6….
    Při takovýchto cenách :DDDDDD

    Nevím jestli mi něco neuniká, kdytak mě prosím opravte…
    EZOP
    EZOP --- ---
    SCHWAB: Neboj ty zmrdi z tebe nakonec ty prachy stejně vytáhnou… (pardon za ten výraz ale fakt mě serou)
    Měl jsem to podobně, musel jsem kvůli zkrachovalemu dodavateli na nevýhodný ceník k ČEZu na 1 rok. Dobrý nejak jsem to vydržel, no ale od 1.1. Mě stejně napálili. Mam elektřinu bez fixu. Nahoru jim to šlo pekně ale stáhnout to dolu se jim nechce.

    Čez se podle mě nechystá jen tak zlevňovat. Proč taky, když to můžou přehazovst vidlema. Konkurence je defacto zlikvidovaná.
    No a cena elektřiny na trhu mluví za vše.

    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SCHWAB: do srpna daleko.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    na konci srpna mi končí fix na elektřinu u ČEZu.
    díky tomu jsem byl v cajku co se týče nehezkým cenám.
    nevím, s čím přijdou (ještě nemám odpověď na přímý dotaz).

    Co bude nejlepší?
    Jejich nabídka, nebo hledat jiného dodavatele?
    Komu věřit?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    AXTHEB: tak s o2 problem nemam tak to je zajimavy
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KRISKA: Já teda žiju v tom, že Tmo a O2 mají sdílenou infrastrukturu, a tím pádem stejné nebo aspoň hodně podobné pokrytí.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KRISKA: Je to pod T-Mobile, ano, takže signál stejný jako oni :( já ho mám v Praze a okolí nějak všude, kde potřebuju.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    QUANTI: to zni jako dobra cena, me by 6gb stacilo a nejaky volani a sms do vsech siti k tomu jako bonus by bylo super. jaky to ma pokryti? mam dojem, ze to je pod t-mobile a to jsem mela cca 4-5 let zpet a pokryti nejhorsi ze vsech operatoru (brno jih, a hranicni oblasti). teda rozhodne u me doma skoro nikde na stole nemam signal :D
    HARPER
    HARPER --- ---
    QUANTI: u toho neresto je po vyčerpání těch 6GB pouze zpomalení na 2MBps tuším,takže to YT by mělo v pohodě běžet. Ale nemám zkušenost,mám 10GB za 250, přičemž to řeším dobijeckama a tak jsem na nějakých 125kc měsíčně plus si držím balík 22 minut za 50(25 s dobijeckou), což mi stačí...jediný voser je s hlídáním dobijecek
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CUKI: jenom tarif / jenom s internetem? Mám datový balíčky v předplacence Kaktusu, nic jinýho jako asociál nepotřebuju/nepoužívám (jednou za uherák SMS lidem, co nepoužívají online kecálky; na volání mám Odorik) a vystačím si s 6GB balíčkem za 250. Případně mají Neřešto, což je 100 minut volání, 100 SMS a 6 GB za 300.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NEI: Jo, ale slevu za to, že jsem si zařizoval internet spolu s tarifem najednou mi nechali.
    CUKI
    CUKI --- ---
    A nějaký normální tarif v CZ s internetem Co se dá za kolik pořídit?

    40GB za 372 není tragedie, kdyby bylo méně za méně...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NEI: Já mám u T-mo Neomezeně XL a HBO Max a dohromady platím 600 měsíčně. Je to teda cena získaná v rámci retenční nabídky, plus jsem k tomu bral pevnou linku domů, ale nakonec nepřišel technik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam