• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KAJJAK: téměř všechno, co jíme, je prokazatelně škodlivé ;-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    a to vam teda fakt nevadi, ze je ten tunak oproti masu, ktere neni z more (nebo aspon rucne odloveno) vyrazne nasato latkami, ktere jsou pro telo prokazatelne skodlive a rakovinotvorne?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IOM_NUKSO: Allegro je spíš ekvivalent AliExpressu, jen nevíš, u kterého prodejce ve skutečnosti nakupuješ.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAVARA: Pořád je to konzerva, takže si nedělám iluze :-) AAA tuňáka do nich nedává žádná značka, to by nedávalo smysl.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AAA tuňák je kilo za 1400 CZK, takže těch 40g by stálo 56 CZK - což už je skoro cena toho balení, kde je navíc dýně, houby a čočka.
    Ani jedna z těch příměsí není kdovíjak drahá, takže kdoví co tam ve finále sypou za tuňáka :o
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NEI: Jojo, nebo akcniceny.cz. Já jen že jsem byla v létě náhodně v Kauflandu a nestačila se divit. Ten krám se jmenuje naprosto ironicky, dražší snad neznám.
    NEI
    NEI --- ---
    QUANTI: Na to je právě dobrá ta apka kupi.cz, která tady již byla doporučena.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NEI: Já to moc často nekupuju, ale když je občas potřeba se co možná bezbolestně najíst v terénu, je to fajn. Za těch 60, ne za 120, což už jsem v poslední době taky viděla 😱
    MUXX
    MUXX --- ---
    NEI: A kdyz neni v akci, tak obcas vezmu Franz Jozef. Ale jinak souhlasim.
    NEI
    NEI --- ---
    DEEFHA: Já nedokážu pojmout jiného tuňáka než Rio Mare, pardon.
    Jsem ochotná ušetřit skoro ve všech jiných oblastech, ale tohle je no go. :-)

Za 60 korun je to de facto plnohodnotný jídlo pro mě, když nemám čas a nestíhám si uvařit oběd. Čapnu tohle a du. Pár kapek oleje a k tomu nějaký pečivo a stačí mi to.

Klidně o tom ale dál debatujme, ráda se nechám poučit.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Z allegra mi prijde stejna kvalita jako treba z alzy? Kdyz kupuji konkretni produkt. Mi to tam vychazi o dost levnejsi a rikam si, v cem bude hacek...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Hromada dokumentu o tom kolik jedu a antibiotik v tom mase je
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Pokud je to ze sadek ( coz ta tu cenu bude ) tak nebrat, hazard ze zivotem
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NEI: Tuňáka mám hrozně rád a jím ho skoro denně, ale tyhle hotový směsi mi přijdou strašně cenově mimo. Zvlášť za plnou cenu, která je naprosto neuvěřitelná (kolem stovky!). Má to 160 gramů a tuňáka je v tom 25 % (takže 40 gramů), zbytek jsou věci v ceně pěti korun. Za mě no-go.

Řeším to teda tak, že kupuju normálního tuňáka ve vlastní šťávě a míchám si ho s čím chci. 120 gramů pevnýho podílu se dá sehnat za čtyřicet kaček, což už jsem ochotnej do sebe investovat. K tomu třeba cizrnu, trochu zeleniny, pálivou omáčku a je vymalováno :-)
    NEI
    NEI --- ---
    Strašně moc chutná varianta tohohle druhu pokrmu.
    V Bille za 59,90,- do 10.9.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    KONOPKA: Jj, do kupi chodím na letáky, protože je jako jeden z mála nemá po stránkách, ale dá se jím scrollovat.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    ZAHRADKAR: Kupi je dobrý. Akční letáky všech obchodu plus vyhledávání zboží podle názvu. Dik za tip na možnost upozorneni na konkrétní věc.
    NEI
    NEI --- ---
    Nainstalovala jsem si aplikaci Tipli.

"Proklikem z Tipli se dostanou na stránku obchodu a nakoupí. Na základě prokliku obchodník rozpozná, že jsme uživatele přivedli do jeho obchodu právě my. Po uskutečnění nákupu obdržíme od obchodníka provizi, ze které připíšeme uživateli odměnu."

Cashback portál Tipli - Získejte peníze z online nákupů | Tipli
    https://www.tipli.cz/p/4894291

ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ZAHRADKAR: Nakupuju tak všechno ,)
    NEI
    NEI --- ---
    ZAHRADKAR: Včely=🤍🤍🤍
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam