• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    Auditka v podobném duchu:
    [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    [freeganismus bez lásky?, freegan bazar a vlastně všecko (dumpstering, urban exploiting apod.)]
    [Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!!]
    [Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?]
    [Domácí rozpočet aneb na čem se dá ušetřit? Vymýšlíme levné dárky!]

Jináč pokusím se to tady ani moc neřídit/nemazat atp., ale před odesláním každého příspěvku zvažte prosím jeho přínos pro ostatní, ať to tady nemáme příliš nepřehledné.
    Díky moc. :)

Jinak témata, které by vás tady nejvíc zajímala, jsou:
    1) individuální tipy jednotlivých uživatelů jak šetřit
    2) doporučení na nejlevnější mobilní a internetové služby atp.
    3) upozornění na oblíbené položky v akci (máslo, papriky, zmrzlina Haagen-Dasz?:)
    4) galerie, muzea a kulturní akce zdarma
    5) zajímavé sekáče a kdy tam chodit
    rozbalit záhlaví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KAJJAK: Upřímně by mě zajímalo, kolik bych toho jedovatýho tuňáka musel spořádat, aby to mělo nějaký efekt. Jako fakt zajímalo, ale nechce se mi hledat solidní studii... Takže pokud někdo nějakou máte, sem s ní.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KAJJAK: téměř všechno, co jíme, je prokazatelně škodlivé ;-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    a to vam teda fakt nevadi, ze je ten tunak oproti masu, ktere neni z more (nebo aspon rucne odloveno) vyrazne nasato latkami, ktere jsou pro telo prokazatelne skodlive a rakovinotvorne?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IOM_NUKSO: Allegro je spíš ekvivalent AliExpressu, jen nevíš, u kterého prodejce ve skutečnosti nakupuješ.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAVARA: Pořád je to konzerva, takže si nedělám iluze :-) AAA tuňáka do nich nedává žádná značka, to by nedávalo smysl.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AAA tuňák je kilo za 1400 CZK, takže těch 40g by stálo 56 CZK - což už je skoro cena toho balení, kde je navíc dýně, houby a čočka.
    Ani jedna z těch příměsí není kdovíjak drahá, takže kdoví co tam ve finále sypou za tuňáka :o
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NEI: Jojo, nebo akcniceny.cz. Já jen že jsem byla v létě náhodně v Kauflandu a nestačila se divit. Ten krám se jmenuje naprosto ironicky, dražší snad neznám.
    NEI
    NEI --- ---
    QUANTI: Na to je právě dobrá ta apka kupi.cz, která tady již byla doporučena.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NEI: Já to moc často nekupuju, ale když je občas potřeba se co možná bezbolestně najíst v terénu, je to fajn. Za těch 60, ne za 120, což už jsem v poslední době taky viděla 😱
    MUXX
    MUXX --- ---
    NEI: A kdyz neni v akci, tak obcas vezmu Franz Jozef. Ale jinak souhlasim.
    NEI
    NEI --- ---
    DEEFHA: Já nedokážu pojmout jiného tuňáka než Rio Mare, pardon.
    Jsem ochotná ušetřit skoro ve všech jiných oblastech, ale tohle je no go. :-)

Za 60 korun je to de facto plnohodnotný jídlo pro mě, když nemám čas a nestíhám si uvařit oběd. Čapnu tohle a du. Pár kapek oleje a k tomu nějaký pečivo a stačí mi to.

Klidně o tom ale dál debatujme, ráda se nechám poučit.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Z allegra mi prijde stejna kvalita jako treba z alzy? Kdyz kupuji konkretni produkt. Mi to tam vychazi o dost levnejsi a rikam si, v cem bude hacek...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Hromada dokumentu o tom kolik jedu a antibiotik v tom mase je
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Pokud je to ze sadek ( coz ta tu cenu bude ) tak nebrat, hazard ze zivotem
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NEI: Tuňáka mám hrozně rád a jím ho skoro denně, ale tyhle hotový směsi mi přijdou strašně cenově mimo. Zvlášť za plnou cenu, která je naprosto neuvěřitelná (kolem stovky!). Má to 160 gramů a tuňáka je v tom 25 % (takže 40 gramů), zbytek jsou věci v ceně pěti korun. Za mě no-go.

Řeším to teda tak, že kupuju normálního tuňáka ve vlastní šťávě a míchám si ho s čím chci. 120 gramů pevnýho podílu se dá sehnat za čtyřicet kaček, což už jsem ochotnej do sebe investovat. K tomu třeba cizrnu, trochu zeleniny, pálivou omáčku a je vymalováno :-)
    NEI
    NEI --- ---
    Strašně moc chutná varianta tohohle druhu pokrmu.
    V Bille za 59,90,- do 10.9.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    KONOPKA: Jj, do kupi chodím na letáky, protože je jako jeden z mála nemá po stránkách, ale dá se jím scrollovat.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    ZAHRADKAR: Kupi je dobrý. Akční letáky všech obchodu plus vyhledávání zboží podle názvu. Dik za tip na možnost upozorneni na konkrétní věc.
    NEI
    NEI --- ---
    Nainstalovala jsem si aplikaci Tipli.

"Proklikem z Tipli se dostanou na stránku obchodu a nakoupí. Na základě prokliku obchodník rozpozná, že jsme uživatele přivedli do jeho obchodu právě my. Po uskutečnění nákupu obdržíme od obchodníka provizi, ze které připíšeme uživateli odměnu."

Cashback portál Tipli - Získejte peníze z online nákupů | Tipli
    https://www.tipli.cz/p/4894291

ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ZAHRADKAR: Nakupuju tak všechno ,)
    NEI
    NEI --- ---
    ZAHRADKAR: Včely=🤍🤍🤍
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    Znate kupi.cz? Upozorni vas na produkt v akci ve vasi blizkosti. Nakupuju tak cukr pro vcely.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam