• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NEI: a vážně tím ušetřím? Vždyť chce kilo za ten lupen, -co získám návštěvou toho veletrhu? 🤷
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Je to veřejný inzerát, takže mi to přijde de facto jedno.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    KULA: ok asi mi do toho vlastne nic neni
    KULA
    KULA --- ---
    IOM_NUKSO: mohla mi férově napsat že jsem debil. Poprvé jsem si myslel, že jsem ten příspěvek neodeslal, když jsem se ve druhém zeptal, jestli mě maže, za chvíli tam taky nebyl. Třeba jsem jen zbytečně přísný, když říkám žebrák, ale je mi to vlastně buřt ;)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI:
    KULA: neprijde mi fer ji tady zverejnovat, zrovna o tomhle vim a myslim, ze akorat proste nevi o tech cestnych a ze v tom nebyla zadna podvodna intence.
    KULA
    KULA --- ---
    Jak navštěvovat veletrhy a výstavy v PVA Letňany aniž byste si museli koupit lístek?
    Nějaké ID nabízí vstupenky za pár korun, myslím že slušně jsem ji k inzerátu napsal, že za vstupenky není třeba platit. Vždy to smazala. Dobře, chápu, jsou různý způsoby jak žebrat.
    Do Google zadejte název veletrhu, ročník a "Čestná vstupenka", takže například "FOR INTERIOR 2024 Čestná vstupenka". Objeví se výsledky, zpravidla vystavující firmy, které výměnou za Váš email Vám poskytnou vstupenku. Průměrný internetový jedinec to zmákne.
    NEI
    NEI --- ---
    Doporučuju udělat větší nákup. ^^
    NEI
    NEI --- ---
    ONDRAT: Já jsem stáhla appku a bez registrace tam měla to samé co tam mám teď když jsem dala registrovat se e-mailem.
    Takže mám těch 20% už podruhé.

ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    NEI: Kod k aplikaci jsem odpipnul, ale kod se slevou jsem tam nemel, pak se na obrazovce objevilo, jestli chci uplatnit uvitaci slevu, dal jsem ano, odecetlo to 5%.
    NEI
    NEI --- ---
    ONDRAT: A odpípnul jsi ten kód se slevou na jejich čtečce?
    Platil jsi v prodejně?

Fakt jsem dostala slevu 20% na celej nákup, jinak bych to sem nepsala. :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    NEI: Jo.
    NEI
    NEI --- ---
    ONDRAT: Poprvé sis nainstaloval appku?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    NEI: Fakt? Já jsem dneska dostal tak 5%.
    NEI
    NEI --- ---
    Při prvním nákupu po stažení appky Rossmann je 20% sleva na celý nákup.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    V Bille aktuálně plato podestýlkových vajec za 65,- Kč.

Sice S, ale docela cajk.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: nechávám volně k dispozici. Akorát až to někdo využijete, prosím napište mi, ať to smaznu.
    Dík
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    NEI: Mne to bouchlo ve skrince, kdyz se v sade sesla kupa jablek s velkou urodou hokkaido dyni, takze jsme to nestihali jist. :) Chapu, kdyz jsem svyho casu trpela nechutenstvim, presnidavky s piskotama byly jediny jidlo, co jsem zvladla pozrit. Jinak pri dnesnich cenach presnidavek se opravdu vyplati udelat si svoje.
    NEI
    NEI --- ---
    IRINASH: Děkuji, ale už jsem ji stihla spotřebovat.
    Miluju přesnídávky, jím je poslední dobou místo jogurtů, takže mám poměrně velkou spotřebu a fakt se mi vyplatí dělat si svoje.
    NEI
    NEI --- ---
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    NEI: na med v presnidavkach bacha, casem to zacne pracovat a stane se z toho presnidavkovej granat, vyzkouseno za tebe :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam