• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    GREGI
    GREGI --- ---
    MUXX: To ja mam nachystano permanentne!:D Mam velkej mrazak takze myslim ze tak 14 dni bysme vydrzeli a ani to nepoznali. Jen zelenina by chybela:)
    MUXX
    MUXX --- ---
    GREGI: Takhle pred svatkem slusne nachystano
    GREGI
    GREGI --- ---
    Lidl dneska dobry:) Tech 25 mi ale bude vhybet 20 neni tak hezky!:D

MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Ve čtvrtek 70% slevy v Lidlu v OC Stromovka kolem 17 h.
    DREEK
    DREEK --- ---
    MOIRAIN: Může být, taky jsem to takto párkrát zažil. :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DREEK: můj zdroje je, že jsem zlevněné o 70 % mockrát nakupovala v deset dopoledne, nikoli v 7 h večer
    zdroj o tom, jak se slevy zařazují je zaměstnanec Lidlu
    DREEK
    DREEK --- ---
    KAJJAK: Bohužel ještě nemám, pro mne novinka.
    MOIRAIN: Přesněji je to takto ""Oranžové" nálepky v Lidlu fungují následovně: (při expiraci ten den) 3h do zavíračky 20/25% dole, 2h do zavíračky 75% (proto jsou slevy přelepované když si všimnete)" zdroj: https://x.com/Ondrej_Snobl/status/1845073423078195320
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DREEK: slevu snížili z 25 % na 20 % a nálepky se dávají podle zboží, na cenovce je nějaké číslo a D a to značí kolik dnů před datem spotřeby se to dává do slevy, u zboží, které má více dnů, se pak poslední dává 70 % a není to 2 hodiny před zavíračkou, ale 70% slevu jsem našla mockrát i v 10 hodin dopoledne
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAJJAK: tak když píše údajně... ale dávalo by to smysl, protože málokdy vidím 70% slevu i na maso, které prochází ten den. Dvě hodiny před zavíračkou už jsem ovšem dávno doma.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    DREEK: A mas to overeno?
    DREEK
    DREEK --- ---
    Lidl a jejich oranžové nálepky. Údajně 3 hodiny před zavírací dobou nalepují nižší slevy, 2 hodiny před se už přelepuje na 70 a více procent.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Nejsem si jistá, jestli tu už padl Vinted, pokaždé jsem pořídila značkovou věc za zlomek původní ceny. Všechny v super stavu.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Symbolické vstupné na veletrhy mimo jiné odrazuje zlodejicky (většinou gangy sociálně vyloučených děti)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HEJSEK23: asi nejsi cilovka, protoze kdyby nebylo cilovky, neni veletrhu.
    Ale u nekterych veci jsem na tom stejne, no nemusim rozumet vsemu, tak to nechavam byt.
    NEI
    NEI --- ---
    HEJSEK23: To vůbec netuším. Rozšířené obzory o novinky v interiérech?
    Leda u "for beauty" bych tipovala, že získám nějaké vzorečky kosmetiky zdarma a to se asi celkem vyplatí i s kupovanou vstupenkou.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NEI: a vážně tím ušetřím? Vždyť chce kilo za ten lupen, -co získám návštěvou toho veletrhu? 🤷
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Je to veřejný inzerát, takže mi to přijde de facto jedno.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    KULA: ok asi mi do toho vlastne nic neni
    KULA
    KULA --- ---
    IOM_NUKSO: mohla mi férově napsat že jsem debil. Poprvé jsem si myslel, že jsem ten příspěvek neodeslal, když jsem se ve druhém zeptal, jestli mě maže, za chvíli tam taky nebyl. Třeba jsem jen zbytečně přísný, když říkám žebrák, ale je mi to vlastně buřt ;)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI:
    KULA: neprijde mi fer ji tady zverejnovat, zrovna o tomhle vim a myslim, ze akorat proste nevi o tech cestnych a ze v tom nebyla zadna podvodna intence.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam