• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:) 💸
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    LORD_DE_SEIS: malou drogerii managuje žena přes DM, body, a importem z Reichu :-]
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    JINX: obchodníci by ti řekli, že máme v Čechách specifický trh. A nebo že Češi to tak chtějí.
    JINX
    JINX --- ---
    LORD_DE_SEIS: ty ceny v nasich drogeriich se zacinaji blizit dvojnasobku (alespon u tech produktu co kupuju ja), nechapu jak je to mozne...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SCHWAB: třeba zubní kartáčky, antiperspiranty, šampóny atd.
    Prací prášky teda zatim ne - ale třeba na to taky jedbou dojde :-D
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    LORD_DE_SEIS: jako nějakou fajnofkovou ve flakoncích, nebo spotřební v kanystrech?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SCHWAB: já na allegru nakupuju i drogérii. Doporučuju se podívat a porovnat s cenami v našich drogériích
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    já mám rád allegro, jak jednou za čas dá pár smart doprav zdarma. K tomu jednou za měsíc okouknu, jak je na tom "naše" stelivo pro kočky - ona se u nějakého prodejce akce/sleva/3ks za cenu 2 objeví - a pak šup, pojeďte pytle k tátovi v množství, ať mají kočičky půl roku do čeho kakinkat
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    GREGI: jak neukážeš, za co je ta sleva, tak se to nepočítá.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Takhle se nakupuje v lidlu:))

GREGI
    GREGI --- ---
    XARGH: fakt nekdo dava realne udaje na vernostni karty? Ja sem tam vzdycky neco jako Zmrd Voplzlej a email uz pres 20 let pouzivam na.registrace@email.cz
    Nejlepsi je ho diktovat osobne... :D
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MARASAN: dramatický rozdíl v tom nevidim. Kupuju oboje značky
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LORD_DE_SEIS: mylord jsou mizerny, nowaco sou dobry.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    DOCKINEZ: kupoval jsem ted v Penny Mylord premium 400g za 70,-

Je to tedy sice o neco drazsi, ale mam radsi tyhle mensi baleni.
    Mělo by to být platné i zítra
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Aktuálně v Bille 1000g rodinný balení filé bez přidaný vody od Nowaca za krásnejch 149,9 Kč.

Zlý jazyky by mohly tvrdit, že jsou to ty čtverečky, což není ono, ale já mám s touhle sortou jednak dobrý zkušenosti, jednak se mi se čtverečkama líp obaluje, když dělám filé v trojobalu, no a v neposledku to furt vychází líp jak kapsičky pro kocoura, takže když mu náhodou zapomenu dokoupit žrádlo, tak stačí z mražáku vyndat čtverec filé, rozmrazit a nakrmit lítou šelmu.

Samý výhody :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    SLANINKA: nektere neorigo inkousty jsou srovnatelne kvality, ze to nepoznas a nektere dost mizerne, precti recenze
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Vzpomenul jsem si na text Electric man, když chceš hamburger, dej si párek:]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAKIHARA: Ach! Já v tom hledala nějaký vyšší stupeň členství :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    NELLAS: imo Silvercrest.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DOCKINEZ: Co je Lidl Plus - Silver? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam