• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:) Aktuální téma: Máslo v akci a domácí výroba ghí
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DUCATIMONSTER: proto jsem se ptala, jestli to treba ted aktualne nekdo nestudoval, ale vidim, ze ne, tak si to nastuduju holt sama. :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    POZITRON: Porad se to mění, je to otrava.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    napr. u mbank se od 9. ledna upravuje limit a 3,61 a 4,01 je rozdil.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GREGI: diky, ale neni to uplne aktualni.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    GREGI: Máš niekde návod, jak na to? (Ideálne pre úplne neschopných v kuchyni)
    GREGI
    GREGI --- ---
    EZOP: tak hlavne radsi pomalu a hlidat hlidat hlidat to idealni okno ke konci je dost kratke aby se to nezacalo palit:))
    EZOP
    EZOP --- ---
    GREGI: Úplně jsi mě inspiroval!! dnes jsem vyrazil do Lidlu s tím že už to asi bude vyprodané a měli ho ještě hromadu… tak akorát vyrábím. Diky moc ta tip
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jaky je ted nejlepsi sporici ucet s co nejmene podminkami typu 10 pateb z bezneho uctu mesicne a podobne, nezkoumali jste ted nekdo? Na stavajicim uz mi to kleslo na 3% a to je malo, tak premyslim o zmene.
    GREGI
    GREGI --- ---
    V lidlu maslo za 25 takze sem se hned vrhnul na ghiii:) 1.6kg ghiiiii za 200 not bad. A jeste ho mam lepsi nez kupovany:) Supr oriskovy.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Někdy byste si třeba i chtěli maličko zazlobit, ale Billa vás nenechá. Tak jsem ušetřil za hranolky a k večeři bude česnečka od oběda :)

DIVA
    DIVA --- ---
    NEI: v moji nastesti ne, na duchodky trpim ,)
    NEI
    NEI --- ---
    DUCATIMONSTER: Nene, oni je mají v mé velikosti.
    Nenávidím tě.
    NEI
    NEI --- ---
    DOCKINEZ: Zrovna jsem si nestihla vyzvednout balíček z Alza boxu od Lidl a řekla jsem si, že aspoň ušetřím 1000 Kč! :-D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jak jo, někdy je nejlepší šetření právě to, že si danou věc nekoupím vůbec :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BOREC: Preco? Vsak setri tym, ze nekupuje casti, ktore by nespotrebovala. Nie vzdy je kazda akcia vyhodna uplne pre kazdeho. A je rozumne si uvedomit, ze setrenie, ked kus vyhodim, vobec setrenim byt nemusi.

Tiez casto nekupujem vyhodnejsie velke balenia, ked viem, ze ich nemam sancu sama spotrebovat.
    BOREC
    BOREC --- ---
    LADY_MYSKA: pak jsi spatne v tomto klubu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To není flejm, vždyť já s kolegyní celou dobu souhlasím.
    NEI
    NEI --- ---
    Tyjo, váš první flejm v této diskuzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam