GREGI: To pak ale dojdeme k tomu, co mi vrtá hlavou dlouhodobě - jestli takové tyhle výhodné koupě "do mrazáku na později" nejsou ve výsledku, když kvůli tomu člověk má extra mrazák (jako třeba já) "nechci slevu zadarmo"... ona elektřina taky něco stojí.
A pokud jeden člověk má v bytě dva prakticky plný mrazáky... není tady už něco trošku špatně?
Původně jsem ten extra mrazák minimálně patnáct let starej (kupovali jsme ho financema napůl s mámou a maminka už tady patnáct let není) používal jako špajz a stojan pod mikrovlnku, protože ideální výška, ale časem se začaly hromadit levné nákupy... kor když v práci dostanete vánoční poukázky v hodnotě pětikilo jedna, celkem za šest tisíc a vracet se na to nedá, musíte to utratit najednou... takže pokud smysluplně, tak zhruba půl krávy a tři čtvrtě prasete, no a kam to pak dát...
Takže se budu muset přemoct a když někde uvidím "levné maso", strčit si ruce za záda a opakovat si "máš toho doma hromadu, máš toho doma hromadu" a místo nákupů využívat zásoby :-)
To jsem si jen tak odložil, že občas se člověk překlopí do stavu "šetřit se musí, ať to stojí, co to stojí" a uvědomit si to není zrovna příjemné... ale důležité.