• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    Auditka v podobném duchu:
    [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    [freeganismus bez lásky?, freegan bazar a vlastně všecko (dumpstering, urban exploiting apod.)]
    [Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!!]
    [Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?]
    [Domácí rozpočet aneb na čem se dá ušetřit? Vymýšlíme levné dárky!]

Jináč pokusím se to tady ani moc neřídit/nemazat atp., ale před odesláním každého příspěvku zvažte prosím jeho přínos pro ostatní, ať to tady nemáme příliš nepřehledné.
    Díky moc. :)

Jinak témata, které by vás tady nejvíc zajímala, jsou:
    1) individuální tipy jednotlivých uživatelů jak šetřit
    2) doporučení na nejlevnější mobilní a internetové služby atp.
    3) upozornění na oblíbené položky v akci (máslo, papriky, zmrzlina Haagen-Dasz?:)
    4) galerie, muzea a kulturní akce zdarma
    5) zajímavé sekáče a kdy tam chodit
    rozbalit záhlaví
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Good price for you, my friend!
    Ulovila jsem v Pepcu 32 ks tycinek do tavny pistole za 35, myslim, ze to je 0,7. Ta vlevo je ze zasob, co mam doma, porovnavala jsem, jestli to sedi.
    Blizi se podzim a ruzne skolni a skolkove souteze v tvoreni z prirodnin. :)

NEI
    NEI --- ---
    Velmi se vyplatí kupovat velké velikosti kvalitních produktů.
    Třeba tyhle dvě kosmetické věci používám již déle jak rok.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    Potraviny v akci na Novodvorske, mozna to maji i jine pobocky. Jednotkova cena 9,90 za 100 gr. U nas je silena spotreba syru, ale cpu je nekdy i do mrazaku.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dneska se mi po dlouhe dobe podarilo ulovit tasku Neplytvame v Penny se super obsahem.

2,5 kg bananu
    200 gr cervena paprika
    250 gr cherry rajcata
    500 gr mrkev
    500 gr petrzel
    340 gr mango
    salatova okurka
    2 chleby
    3 divnopecivo, ale v tasce je ho prekvapive malo a myslim, ze 2 kousky z toho pujdou snist a do kose poputuje akorat to s tim zapecenym syrem. Chleb neni jak kamen, zazrak. :)

Cena 79.

OBLINA
    OBLINA --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    SOJKA: no ppl je levnejsi nez zasilkovna....A posta ted zdrazila debilni doporucenej dopis na 96 coz uz je dobre sileny

POZITRON
    POZITRON --- ---
    ZOO Praha ma opet letni akci - po 17. hodine vstup za stovku.

Vstupné
    https://www.zoopraha.cz/navsteva/vstupne

GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: tak konecne vse na mrazaku:) Bujon na omacky je takhle nejlepsi

GREGI
    GREGI --- ---
    Dneska u nas meliv lidlu cely kurata za 12kc/kg jeste krasne vonavy. Tzn jedno velky kure cca za 23kc.... Sice dochazi misto na mrazaku ale vzal sem 6 za hodku vykostil a je z toho velkej hrnec kosti na vyvar a 5.2kg cistyho masa. Za 140kc not bad:D

1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Šetřím už dopředu. Je slunovrat, ideální čas na sběr bylin. Suši se zadarmo v síti ve stínu, v zimě všechny ty dobroty při nachlazení a dalších trampotách jako když najdu.
    Kdyby někdo mel potřebu a nemel zdroj, tak meduňky, dobromyslu, jitrocelu a růže mam tady ještě hromadu. Našla bych i nějakou mátu, šalvěj, třezalku nebo tymián.

NEI
    NEI --- ---
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Posílal jsem, podporoval jsem, bohužel končí.

MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KOPRETKA: samozřejmě, že na ty recenze koukám taky, to neznamená, že se někdy něco nepovede, naposledy mi u Sisters, kdy jsem měla balíček TGTG, který má mít 4 chlebíčky, patrně dostala krabičku připravenou pro Nesnězeno, kde jsou chlebíčky 3

nebo jsem dostala suši co o 100 původní ceny nesplňovalo hodnotu

nebo nějaká lama zabalila jídlo úplně debilně (to byly dvě tvarohové pomazánky neurčité chuti)

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    začlo to před týdnem...

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Víkendovej úlovek z Makra, když byl našinec línej dělat snídani a beztak bylo potřeba potrénovat na pondělí.

Baleno v ochranné atmosféře, takže střevních potíží se nebojíme :D

/ty s herkulesem stály za prd, ale jinak spokojenost/

SOJKA
    SOJKA --- ---
    Tomu rikam investiční máslo! 83% tuku

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Vyzkoušel jsem za vás těstoviny z Kaufáče. V akci bratru za 18 Kč, to jde.

Navíc podle složení jsou docela kvalitní, obsah bílkovin je celých 14,5 g na 100 g.

Nejsem žádnej znalec, těstoviny jíme tak 1-2x za měsíc, ale tyhle mi chutnají.

GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: Tak co fixnul nekdo?:)

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Cena skoro jak v Polsku. To by šlo.

Prorostlé tak akorát, takže ideální na výrobu mletého. Dneska bude domácí sekaná :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam