• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    OBLINA
    OBLINA --- ---
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Hrabání v Lidl Outletu a kupování věcí za 10 Kč, které vlastně ani nepotřebuji, např. štětce, vrtáky, špachtle. sedlo na kolo, nožíky, žárovky se senzorem pohybu, držáky na rajčata, lepidla na kachličky, plovák na vodu, nůž s křesadlem, ten ale byl za 20 Kč, stejně jako dva nerez kuchyňské nože.
    Kdo však má lokty a chuť, může si počkat na příjezd paletového vozíku na plac. Tam se lidi mačkají a “loví”. To pak taháte velký mixér za 200, smoothie maker, ponorný mixér nebo led lampičky interiérové za 70.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ZIDANE: jeje, je tomu uzž nějaký čas, co jsem jako malý dostal od babičky k obědu nějakou omáčku s těstovinami a masem.
    Si tak čvachtam a ona si utrousí "no a pes to nechtěl..."
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    DOCKINEZ: Jste-li jeden a spokojeně sám, auto nevlastníte a jste z okresu Česká Lípa......rada poněkud na baterky, resp. takové to "šetřit se musí, ať to stojí, co to stojí!"
    B3TL
    B3TL --- ---
    NEI: https://www.najserialy.io/
    Tam to pustíš. Doporučuji si před tím stáhnout Brave browser ať nevidíš žádný vyskakovací reklamy.
    BTW Silo není na amazonu, ale na Apple tv
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MOIRAIN: coz bohuzel neplati mimo Prahu
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MARASAN: na TGTG byly/jsou zajímavější podniky a nabídky
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MARASAN: jj používám obojí.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOPRETKA: Funguje podobne jako Nesnězeno, ne?
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    DOCKINEZ: Říkával jsem už před hodně lety mamince, když např. měla "na čuch" pocit, že "ten guláš/polívka už je nějakej divnej/divná", mně to nepřišlo ani po ochutnání...

Takže "no co, když se pos..., budu vědět, po čem"... a bylo to.
    A co si pamatuju, vyloženě jsem se nepos... a ani druhým koncem to ze mě nelítalo nikdy.

Ale ona to maminka občas docela hrotila ve smyslu "dyť už je to dva dny prošlý, to to ještě chceš jíst?" a ač jsem jí vysvětloval rozdíl mezi "minimální trvanlivost" a "spotřebujte do", stejně jela natvrdo na datum a "minimální trvanlivost do pátého" by šestého vyhodila, kdybych se neozval a nedopadlo to ve smyslu "no tak si to sněz, když chceš".
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: no uz sem tam jednou koupil zavakuovane neporusene hovezi bez slevy a bylo zakazene...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    V Makru je akorát důležitý hlídat, aby nebyl porušený obal. To už se mi bohužel stalo a musel jsem to vyhodit.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DOCKINEZ: chápu a měl jsem to stejně, ale byl jsem inspirován kamarádem 😂
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (Ale třeba dvě kila filetů tresky tmavé se 70% slevou už jsem z Makra bral, to zas jo :D)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    KOOTCHA: Německo beru, to Polsko se mi blíž než Liberec už moc nezdá, ale možná o něco málo je.
    Ale jak řečeno, bez auta to je akademická debata.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    POHODAVOLE: Komu čest, tomu čest. Já se jen tak něčeho neleknu, ale z otravy mořskými plody mám respekt :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZIDANE: Vždyť to máš z Lípy do Polskýho krámu blíž, než do krajskýho města. To samý s Německem. Ale bez auta je to blbý. To je pravda.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DOCKINEZ: beru rozmražený krevety. Bývají za 50% 😄
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NEI: já když už tahám, tak ze sdilej.cz

I zadarmo tam taháš cca 350 kB/s, což jde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam