Už jste určitě někdy něco prodávali. Občas se stane, že máte přehnaná očekávání a někdo Vám nabídne jinou cenu nebo protihodnotu. Můžeš říct ano, ne, fuck off, vyghoustovat ho etc.
Ale určitý nový level je, když nabízíš něco co v podstatě daruješ. Kdy při troše bys mohl utržit pár stokorun ale říkáš si, že Ti to za to nestojí a že to někomu může udělat radost. Ale určíš si podmínku. A teď přichází něco, co mě fakt dovede zklamat, co mě nasere a za co hromadou místních pohrdám a opravdu si o nich nemyslím nic hezkého. Nejednou se mi stalo, že protistrana požadavek protihodnoty úplně ignorovala a přišla s komentářem - já to nestihl koupit. Nebo - neprojevil jsem vůbec žádnou vůli ale už jsem tu a ty mě přeci nepošleš domů s prázdnout.
WTF lidi, co je s Vámi? Něco chcete ale nepřijde Vám fér splnit deal? Tak to asi není pro Vás. Nemůžete to z nějakých důvodů splnit, smůla. Cítíte se uraženi, že něco chcete a protiplnění považujete za zbytečnou překážku? Tak to nemůžete mít.
RAINBOF:Není to v pohodě, možná si myslíš že je ale není. Zkus to v nějaké jiné směně, třeba v obchodě. Kus si co potřebuješ a dej jim barevné kamínky.