• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAINBOFDiskuse k [Daruji, přenechám, vyměním.. do 150]
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Jako miluji to tady. Z mé časové neschopnosti přiblížit se do Prahy jsem nabízejícímu rovnou napsala, ať upřednostní další zájemce, což udělal. Po pár dnech se mi ozvali ti, kteří si nabízenou věc odvezli, že u nabízejícíhi vyzjistili můj zájem o tu věc a nabídli mi to k odvozu s tím, že se jim to nakonec nehodí. Stále jsem ještě nebyla k dispozici v Praze, tak to nabídli dál alespoň jejich přátelům. O dva dny později to znovu nabídli mně. A tak tu věc nakonec mám a mám z ní vážně radost. I z toho že jsme pro ní nemuseli jet do původní vzdálenější části Prahy, protože si to chvilkoví majitelé převezli k sobě (pro mne blíž)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Což pochopitelně u nabídky moc nedává smysl.

Já to automatidky přeskočil, jak jsem neviděl konkrétní částku ani nic na oplátku.

Ale v pohodě, hotovost jsem u sebe náhodou měl, jen to byl takový trapný okamžik. :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MBL409: OK, mně to přišlo vždycky jako cokoli z uvedeného v pravidlech/názvu klubu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MBL409: Pokud je zajem vazny, tak se dvě ID vzdy nejak domluví soukromě. I když tam je za odvoz, tak nechci jit s prázdnou a ptam se co potěší. V ramci klubu může být - Hele mam tu přebytečnou lahev vina. Bral bys to víno nebo chceš spíš peníze?
    Asi není treba to nějak moderovat.
    MBL409
    MBL409 --- ---
    “V rámci klubu” když někdo napíše,
    chápu já, že to je za 150,-
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Poptávek se až tolik neobjevuje.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ALEXIS: Jde o na nabídku.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SPIKE411: Já nějak nechápu co je potřeba rozseknout. Je to prostě spektrum možností, že by to ten dotyčný chtěl nejlépe za odvoz, ale když to jinak nepůjde tak za to dá až 150 peněz. U poptávek myslím.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ALEXIS: A tím jsi to rozsekla přesně jak?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SPIKE411: to bude "ideálně za odvoz, ale maximálně do 150 Kč"
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Poznámka, doporučení, prosba: Jelikož klub se jmenuje „Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,-“, když napíšete „v rámci klubu“, fakt z toho není poznat, kterou možnost máte na mysli, tak to uvádějte explicitně. 🙃
    CUKI
    CUKI --- ---
    TUILE: Já tedy osobně vždy uvádím třeba nějaké ovoce, oříšky,.. Je mi jedno co. Vlastně nejde o tu cenu, jako o to že si to prostě vezme někdo kdo to opravdu chce. Často dostanu něco jiného, je mi to šumák, ale trochu to vytřídí zájemce.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MICHELLEDANIELS: abych to jako provareny slepicar nyxu uvedla na pravou míru....tak já to nebyla 😂
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tak mi pise paní, že si odveze vse na kočku. Se senem se obtěžovat nebude, ale ze mi doveze domácí vajíčka. Ve finále vyslala manžela a ten mi dovezl dve Milky a ještě k tomu bez orisku :D Takže s tímhle obchodem ja spokojená nejsem protože ji narvu max do bábovky :))
    MVEK
    MVEK --- ---
    V záhlaví inzertního fóra je odkaz na "Bazar nábytku a bytových doplňků - design trvale obydlených prostor, rady a porady", ale on to bazar už není. Má to i jiný název "Rady a porady o nábytku a bytových doplňků, domu a zahrady - design trvale obydlených prostor"-
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Já jsem na nyxu kdysi obchodovala dost a je pravda, že občas (jakože třeba dvakrát za těch 18 let) se stalo, že jsem měla přinést (třeba) čokošku, koupit jsem ji nestihla a tak jsem dotyčnému dala peníze v odpovídající (či spíše vyšší) hodnotě. Stejně tak se to párkrát stalo z druhé strany. Problém v tom nevidím a ani na předání se na mě nikdo neškaredil (a já jsem fakt byla v pohodě s tím, když jsem místo čokolády dostala cash).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TUILE: naprosto presne takhle jsem to myslel!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jo, vsetky problemy s predavkou som mala len u veci uplne zadarmo. Kde bola nejaka drobnost na vymenu, alebo par drobnych, tak nikdy nebol problem. Takze tam uz radsej vzdy nieco strelim, co by sa zrovna hodilo, ale zas som ochotna sa dohodnut na vymene. A to clovek, co ma fakt zaujem, kludne navrhne sam.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KULA: no pockej kdo tu mluvi o tom ze za nic mas dostat neco. to ja neobhajuju.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KULA: ja bych treba i ty věci klidně za odvoz dala, kdyby ti pak dotyčný měsíc nerušil vyzvednutí. Proto mi ted treba stojí za to tam radeji nejakou podmínku dat a byt ochotná k další domluvě (Protože treba chápu, ze nekomu se nechce kupovat seno nebo nevi, ze se da koupit pomalu na každém rohu). Ale davat zase neco jen tak, je hrozně nevdecne a lidi jsou kolikrát ještě drzí, ze jim nedáš víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam