• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: ono se to pořádně rozjede až tak po 30ti hodinách :)
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    po tom co jsem si to nechala uležet v hlavě a po té co jsem čekala propad a opadnutí prvotního nadšení, musím říct jakožto naprostý hardcore fromsoft fan odmítající cokoliv jiného, že dragons dogma je skvělým doplňkem fromsoftích her. naprosto mě ta hra neuráží ":)", příjde mi skvěle vystavěná, odsýpá krásně. absence přesahu a toho nedotknutelného magického čehosi co se vám zaryje do útrob mi nikterak nevadí,
    ale i tak ho tam v průběhu nějak v mírnější formě čekám.. u fs vás to třískne ihned, představuju si to jako když si sednete do tryskáče a ten nabere nadzvukovou rychlost během chvíle, tady ne, tady je jen skvělá hra, kterou si člověk užívá. jsem nadšená.) a jsem moc ráda, že zažívám znova ten hýkavý pocit s prvního průletu a poznávání hry:)

    přistihla jsem sama sebe, jak notnou část času trávím v inventáři:D je to mor
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    bude to znít asi hrozně rouhačsky, ale chytlo mě to více než zelda:) baví mě hodně ty questy, nikdy bych neřekla, že mě budou dialogy ve hře až tak bavit a taky jsem netušila, jak moc super je hrát s npc kámošema.) myslím, že naprosto miluju open world a dokonce jsem se už omylem dostala do dlc:) po x hodinách jsem přišla teprve na to, že se tam dá i běhat:) a all glory to the save posibility.)
    The most underrated game mechanic
    https://www.youtube.com/shorts/8iwQId0gVik
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    The original Dragon's Dogma sold over one million copies worldwide, and the different versions of Dark Arisen also met with positive sales. The game has since sold over seven million copies. A Japan-exclusive massively multiplayer online role-playing game titled Dragon's Dogma Online released in 2015. An original net animation adaptation was globally released on Netflix in 2020. A sequel, Dragon's Dogma II, is in development
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    provedu:D já to tak mám asi kvůli toho DS, tam člověk taky musel sám a má ta hra pak takové jiné a lepší odezvy pro hráče, kteří takhle hrát prostě chtějí:) hlavně člověk nespěchá a užívá si to..beru switch jako něco, co mi umožní ty hry hrát znova poprvé:D sice je to lež, ale jen maličká, poprvé to hraju, jen teda na switchi a to se taky počítá..no pokud nebudu vědět příjdu si trapně pro radu:D
    PHOW_SAATCH:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pawny hoď ze skály a jeď solo :D akorát se tím připravíš o jejich "cenné rady" (wolves hunt in packs :)
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    PHOW_SAATCH: naprosto rozumím:) já dneska vypínám svět a půjdu se ztratit do her:) akorát jsem si usmyslela, že se dám na Terze, asi chci s těh her konečně platiny, vyždímám to na padrť.
    vlastně jsem včera zapomněla říct, že mě v DD baví i ty souboje, ty mě dost překvapily. a pokud se dají vypnout ti pomocníci je to jen dobře, dost mě baví na všechno přicházet sama a asi mi nevadí se motat v kruhu a být zoufalá s toho že nevím kudy:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já se k tomu vrátim hned jak bude čas, pár achievementů ještě zbejvá :)
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    tak jsem si to právě stáhla na switch stejně jako dark souls..čili nemůže nikdo pochybovat o tom že by se mi to líbilo jen tak vlažně:) přjde mi, že tyhle hry jsou super, když je člověku ouvej..a na switchi půjdu taky za mága, dost mě to vzalo.)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    In the guide I went for the Assassin vocation so we could max out our strength by going Fighter for the first 10 levels and then Assassin until max level. That gives us the maximum base strength possible in the game.

    If you want to have maximum Magick power however you can follow this guide all the way to the Dark Bishop, the only difference being that you start the game as a Mage and switch to Sorcerer at level 10. After that I can't really help as I don't have any particular strategy to level up fast as a Sorecer but by following the guide you should at least be level 60 at that point.

    You may have noticed I decided to make my character as big as possible, that's because Height and Weight play a big role in Dragon's Dogma. By having a heavy character you get extra starting stamina, extra carry weight(really important), lower stamina consumption(good later in the game) and higher stagger resistance. By having a taller character you get faster walking speed(running speed never changes) and higher reach on your weapons, it also makes throwing throwblasts easier in the early game.

    The total time it took me to reach 200 was 2 hours and 41 minutes as seen on the video. I do believe this time can be largely reduced as I took many unnecessary steps that only makes the run easier so if you're bolder than me you can make it much faster. I also wasted some good time looting way more than the necessary so there's that and finally I wasted a lot of time walking because my stamina was low so if you buy some mushrooms early on you can speed up the run significantly as well.


    Dragon's Dogma Dark Arisen - How to Max Level Really Fast
    https://www.youtube.com/watch?v=WXgzNWqtDoY
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    PHOW_SAATCH: má do sebe dost:) právě jsem získala svou první trofej a upřímně řečeno jsem ani nečekala, že až tak moc mě to chytne..jak nejsem moc zvyklá hrát jiné hry než fromsoft, tak nemám moc s čím srovnávat, ale naprosto si nestěžuju a co je fajn, že je to open world, ten jsem si od ER ddoslova zamilovala
    a ani ty dialogy mě neobtěžují, vlastně ani ty tasky:) zatím se rozkoukávám..
    hrozně šokující -hraju za mága.D nikdy za mága nehraju
    jediné na co si zvykám je to, že nemám koníka, ale běhá za mnou člověk.) je to zvláštní, raději bych koníka
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "Z Japonska přicházejí dobré zprávy pro fanoušky Dragon’s Dogma 2. Vývoj pokračování akčního fantasy RPG jde, zdá se, podle plánu. Režisér Hideaki Itsuno doufá, že vývoj bude probíhat hladce, aby mohl v průběhu roku 2023 odhalit novinky o tomto projektu. Itsuno se dle svých slov na vývoj Dragon’s Dogma 2 soustředí natolik, že ztratil přehled o ročních obdobích."
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zdar. Jednou za čas DDDA zapnu a vždycky musim zkonstatovat, že ta hra má i přes svoje nedostatky pořád něco do sebe a protože se blíží potvrzená dvojka, založil jsem tohle auditko, i když už jedničku nikdo moc nehraje :)
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    jupí:) jdu to tahat:)
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

    Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam