• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: myslim ze jo no :/
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: Jsou ti pawni omezeni na platformu, nebo jsou cross-platform?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    joo! a zapomnel sem se vam pochlubit! nevim estli se to tu nekomu podarilo, ale rekl bych ze nee :) ja chcip u prvniho fightu hned po ty letecky havarii! :DD takze estli to dynamicky skaluje jak mi to de nebo nejde, tak myslim, ze ted to mam nastaveny na very easy :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CLAVEN: ja vcera videl tvojeho, kida a virika. vic vas asi ani nemam na xboxu, kdo by to este hral
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIRIK: ja bohužiaľ nevidím vo Friend's Pawns všetkých friendov, iba Kida (a tá jeho pawnica na lvl 15 mi je napiču teda :P), dá sa to nejak fixnúť?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    můj Arisen je trochu něco jiného. Já si občas rád čtu věci z historie, antropologie a podobně a koukám na ty různý projekty, kdy rekonstruují tváře starých rodů, případně i staré malby a obrazy, plus je samozřejmě udělat pak trochu mladší, tj plnější tváře. Něco jako Jagelonec, nebo přemyslovský levoboček, kterýmo by někde mohl mít Boleslav.

    Samo jsem nejdřív koukal i na Francii, ale voni fakt měli velké nosy a to pak vypadá jak semitské komando... tak jsem se vrátil do cca střední evropy.

    /ono to samozřejmě v detajlu ve výrobním okně nebo u barbera vypadá fakt realisticky, ale ukážu spíš jak prostě vypadá nejčastěji na monitoru...

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a ty lajky? potkal sem vcera peknou Daenerys, ale pribirat se mi ji nechtelo, tak sem chtel dat hraci nejak najevo, ze se mu jako povedla.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sry, ale takze budu op, kdyz vemu o x levelu vejs pawna? :D tak to si ty vase zatim brat nebudu. uz tak sem vzal nejakyho toho unique, co myslim neleveluje a furt me taha za questama.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: tak jako bude silnější, ale XP dostaneš
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VIRIK: takze: jdou pribrat a nebudou op. dobra! diky!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: ne, prostě má své znalosti, svůj vysokej level, v tomhle případě tě ten můj bude chránit a říkat ti jak na jakýho nepřítele, nebo quest nebo kde je poklad, protože má víc znalostí.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VIRIK: dekuji.

    zkusim to jeste jednou.
    pokud jsem level treba 5 a pawni kamosu maj 15 a vejs...
    pujdou mi pribrat do party? nebudou pak overpowered? nebo se jim ten level snizi?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: mého pawna máš zdarma, nemusíš platit rifty

    ale ne abys mi ji sváděl!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw dou ty pawni od lidi nejak lajkovat, aniz bych je najimal? a muzu vzit treba Virikova pawna o x levelu vejs? to se pak nejaky vyrovna? nebo je op?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tohke jsem já. Taky myslím, že to sedí. :)

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    main pawna sem si udelal Rockyho Blabolu ikdyz moniker ma teda Facada :)) ale myslim, ze se mi poved!? trochu jak od Disneyho! :D

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak vcera sem se k tomu konecne dostal, 5 hodin uteklo jak nic, takze uplnej zacatek. verim, ze vse co se mi na tom libi lze aplikovat i na jednicku. chtel sem si udelat sebe, ale vyslo to tak na pul. postava a drzeni tela je akuratni, presne jak ja! :)

    ikdyz to tak nevypada, ja sem nadsenej! :D

    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Taky si z devadesátek nepamatuju kdovíjaké hejt orgie. I když to taky asi bylo tím, že prakticky nikdo hry nekupoval, prostě se pirátilo. Takže se vždycky nakopírovaly hromady disket od kámoše, který to bral kdoví odkud, a pak se zkoušela jedna hra za druhou. A když tě něco nebavilo, taks to prostě smazal, však co, měls to zadarmo.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    vzhledem k tomu, jak mi často padají mxt ve hře, můžu nabídnout dobrou wakestounovou kávu.

    Nedal by si někdo dobrou wakestounovou kávu?

    Ale mistře..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: Dneska lidi hejtujou co ani nehráli, za mejch mladejch let jsme hráli leccos, ale nepamatuju si, že bysme na něco nadávali, spíš jsme vzhlíželi k věcem, který vybočovaly z průměru. Celkem vám tu DD2 závidim, já na to teď nemam vůbec čas... asi po velikonocích stavim u tebe a ty mi to odprezentuješ u šálku výběrové kávy. Můžu přinést domácí štrůdl ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam