• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jo a řada věcí pro mágy je zase v truhlách, ke kterejm aby se člověk dostal musí hodně přemýšlet.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hmm. To je hrozná návykovka. Včera jsem to spojojeně vypnul a teď to tady čtu a už se těším domů až to zapnu znova, když tuším, nebo spíš netuším, co všechno mě tak ještě čeká.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    leckdo by řekl, že OP je thief... jinej řekne, že OP je mág, další ti řekne, že OP je magický lučištník, nebo ten s tou tyčí.

    Já vymaxoval na zkoušku i lučištníka. Celou dobu jsem měl pocit, že je extrémně slabej, než jsem na konci zkusil úplně změnit taktiku. Najendou jsem měl úplně jinou hru, ale zcela.
    Jasně, teď jsem thief a protože jsem při cestě na vulkán procházel doly a tam ničil bosse, tak z těch vypadlo takový vybavení pro bojovníka, s bonusama na elektřinu i led, že to prostě zabije jen tím, že to vytáhneš. Jen jsem si pofarmil bosse na cestě na jih.

    Ale z medusy vapadne megaluk. A na cestě jsem odbočil, objevil "tajného" bosee a ten chránil magický luk.
    Existuje i %, že se ta zbraň objeví u obchodníčka. Já jsem potkal takovýho kocourka a ten měl v nabídce i helmu ze zrcadýlek, co je jinak až za medusou v truhle. Mám ji i na těch screenech.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: ok. to ja uz se tesim,az to vymenim. zajima me treba ten trickster a cekat do new game+, tak se nedockam :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: No jel jsem fightera asi na šestej rank. A hned jak jsem našel obouručák, což bylo dost brzo, tak jsem změnil na Warriora a toho jsem hrál celou dobu, protože je fakt super. A u pawna jsem celou dobu hrál mága akorát mu různě měnil skilly. Ten Warrior mi přijde teda fakt OP, když už jsme u toho.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09: jestli je to jak v jedničce, tak to co znáš je pro tebe jednodušší, ale mezitím se ti objeví nové questy, nepřátelé, bossové a ti jsou hard. Není to tak, že se oblast nějak znásobí obtížností, newgame+ je mnohem propracovanější. Taky se objeví nové amteriály i výbava. Nier, Dragons dogma, STarfield a pár dalších her to tak má, že newgameplus je fakt pokračování hry, založený na nějakým lore (on i Elden ring či Dark sopuls). DD má v pozadí japonskou lkulturu budhismu, věci se opakují, karma a podobně, u Starfieldu teorie dalších multivesmírů, Nier šel ještě dál. První Dragons dogma byl svět, postavenej na cyklecha ty bys měl projít cca dvakrát (když víš co děláš), třikrát (když prvcní průchod je jen objevování). Dokonce to máš i v achievement, trofejích. Datadis u prvního DD dokončíš až když podruhé zabiješ toho hlavního "démona", až při druhém průchodu vidíš jeho pravou tvář.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    uz chybel jen kybl s barvou, nebo prilepit si k tomu pazouru! :))

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: hele ja jak koukal na toho Kofilu v patek, tak rikal, ze mam ty vocations menit. vymaxovat a dalsi. tys jel celou hru jedno povolani?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09: ano, přesně takhle funguje New Game Plus... včetně toho, že je to zezačátku o dost jednodušší, to se ale v dalších NG+ může dost změnit :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: ja koukal v patek na Kofilu, ten taky ma tu jednicku nahranou...rikal snad petkrat ze to dojel :)) hele, verim, ze nebejt ty moji debilni predposranosti, tak v tom taky zahucim, ale tak pro me dobre, ze si ted tu dvojku fakt uzivam :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    já už hlavně nechci zažít tu schizofrenní situaci, kdy jsem měl rozehraný Dark Souls 1 a 2 dohromady... a pak do toho přišlo DSIII :D nakonec jsem to stejně musel vzít postupně, už jen kvůli změnám v rozvržení ovládacích prvků :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Přemýšlím za jaký Vocation budu hrát teď. Minul jsem spoustu obsahu. Medůzu, Sfingu, tu arénu a asi další hromadu věcí, o kterých nemám ani tušení. Myslel jsem, že se vrátím zpátky do hry a vlastně budu rovnou pokračovat tam, kde jsem skončil, ale to NG+ mě hodilo úplně od začátku. Tzn útěk z excavation site. Zůstaly mi akorát levely, většina předmětů, goldy, pawn a nevím jestli i rift coins nebo ne. Jinak celej svět včetně questů se resetoval, takže to můžu hrát celé vlastně klidně celé znovu.

    Jen bych rád aby to bylo celé trochu těžší, což bohužel teda podle prvního fightu úplně nevypadalo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: spis kamzika! :))
    PHOW_SAATCH: aha! mno tak to chapu. toe dobry, ze tomu venujes cas a nehrnes se do dvojky nebo tak :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: já jsem tu jedničku dohrál dvakrát tak nějak na pankáče jako rubačku a řešil jen zbraně, zboje a skilly... teď jsem se dostal do fáze, že studuju hromadu itemů, co jsem za tu dobu nasbíral a stává se z toho pro mě trochu Monster Hunter World... tj. recepty, kombinování předmětů, duplikování předmětů a shnánění upgrade materiálů na nejvyšší rank zbraní, některý z nich jsem nikdy nenašel, protože na to musíš mít Master Thief skill, ale jdou krást jen když některý nepřítele uspíš nebo oslepíš apod., prostě objevuju na první pohled skrytý vrstvy a mechaniky, na který neni prvních 50-80 hodin čas, protože jseš rozptylovanej questama, prostředim, soubojema.. teď už se mi hlava uklidnila a můžu jít víc do hloubky nebo jak to říct :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: najmi si do party horolezce nebo zedníka :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    naky medusy, hydry... ja resim dulezity veci, jako treba jak se dostat na tuhle zidku vpravo za mnou! :D



    muj Rocky umi levitovat, takze treba v tomto pripade mi pomohl velice, ale v tom predeslem se mu nejak asi nechtelo? :)


    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: archydra má výhodu - plive nějakou srágoru, která tě na chvíli oslepí, tak jí můžeš zkusit dát poslepu :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: jako jednicka me zajima. urcite se podel, ale tuhle svinu klido muzes vynechat ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam