PHOW_SAATCH: s tou dvojkou bych takhle nespěchal. Speed mod má i jednočka a je tu ještě jedna věc.
Já si zkusil zahrát DD jedničku jako běžný hráč, abyste nemuseli. To znamená jsem šel jen po značkách, co mi hra ukazovala, co bylo v achievementech a co mi vyloženě řekli NPC, jak je zvykem v běžných komerčních hrách.
Průběh trval docela krátce, byl efektní a rychle jsem se dostal na konec. Dokonce i ten správný.
Ale.
Vůbec jsem nerozluštil osud a příběh čarodějnice a jejího pawna. A s tím tajemství pawnů.
Vůbec jsem nepomohl vévodkyni, nenašel skrytý dungeon. Ani jsem neodhalil tyhle questy.
Vůbec jsem nevyřešil problémy tý obchodnice/trošku podvodnice
Nedojel jsem vévodův osud, jen ten základ
Neodhalil jsem tajemství draků, jen arisen a co je jeho pravým osudem
Jen jsem v datadisku ohalil osud milenců, jinak to celé zůstalo skryto
Nikoho jsem si nevzal
vůbec jsem netušil nic o zlodějské gildě
na mapě zůstaly celé oblasti neprozkoumaný
přesto se hra tváří jako dohraná a hráč co se nezajímá se nic nedozví, pokud mu to vyloženě někdo neřekne. Maximálně je znechucený, že jeho nejmilejší osoba je tlustý obchodník.
Takže asi tak. Tyhle stránky jsou v případech takovýhle RPG, od Dragon Age Inquisitiion, přes STarfield, Elden ringy po DD úplně nic neříkající, jen je to v tomhle případě smutná statistika toho, jak běžná hráči vlastně ty hry konzumují a pak jdou zkonzumovat další.