• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Jak se dalo očekávat - nepoužitelný. Nevim, co bych musel mít za připojení, aby to běhalo plynule, protože net tu mam fakt rychlej.. nVidia Now za mě zatim tak na tahový stragie :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: rozumim! ja takhle kostoval Euro Truck Sim 2. uplna pohoda. stacilo bohate free. jen jak je to omezeny na hodku myslim, tak sem musel checkovat ten cas a pred koncem stihnout ulozit :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Já to chci jen zkusit, případně přejít na placenej, pokud to bude dávat smysl... nebo aspon na omezenou dobu. Pripojeni bych mel mit dostacujici... se zbytkem her nemam problem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: pokud pojedes pres free ucet, tak jako v necem to muze bejt reseni, ale nevyuziva to vsechny funkce (rozliseni, vylepseni grafiky) jako placena verze. imho! :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: V tom případě není co řešit :-) Pokud to tedy není prémiová funkce za příplatek, což by mne u NV vůbec nepřekvapilo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TRAGED: Právě, že tam je. Hodinová relace je free, tak uvidíme, ale savy by to mělo brat z propojenýho Steam účtu, ne?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Pokud tam je, tak bylo. Otázka je ovšem save.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nezkoušel někdo DD2 přes GeForce Now? Asi zkusim o vikendu, jestli by to pro mě stran vykonu nebylo dočasné řešení :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VIRIK: no ja sem zvedavej, pac na tom samem enginu ma bezet Monster Hunter Wilds a na to se tesim velice!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    teď, když ten pitomec si mne dal do DI, se nikdy nedozví, že na PC nejde jen o grafiku, ale aby měl dostatečně silný procesor, případně aby věděl co uvolnit, aby mu prioritně pracoval pro tu hru a ne třeba pro antivir na pozadí :)



    Mimochodem, vyšly menší patche na konzole a ta hra, po odstranění některých efektů a bloomů vypadá fantasticky a hraje se krásně plynule a na hodně fps na XSX, plynuleji a lépe na PS5 (než před tím). Ten engine je úžasnej a padá mi z toho brada pokaždý, když to zapnu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    OMNISLASH: udělej to prosím, ušetříš mi tu bolest, číst tvoje příspěvky jak ti to zase nejde a může za to japonec.

    Víš proč ti pawni skočili do vody a zabili se? Protože se na tebe chvíli koukali a pak tě poznali :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mě v DD sere inventář tak nějak obecně, stejně jako v MHW. Ale co se dá dělat, mno ;)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    TRAGED: Jo, videl jsem nejaky feame gen, ktery ta cisla opravdu hodne zvedl. Nicmene tam vetsina lidi hlasila nejake vetsi ci mensi problemy. Za sebe to asi necham takhle a teprve, az se dostanu nekam, kde to padne pod 40, budu resit jak dal. Hadam ze prvni mesto bude ten zlom :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    OMNISLASH: Tak ty itemy jsou snad ve storage (tezko rict - vsechny nebo na random jen nektere?). Ale tem sebevrazdenym tendencim uplne nerozumim. Chapal bych to na nejake super tenke cesticce za nejakym secretem. Ale sel jsem noramlne do skalni ceste. Vlastne mi zatim pawnove zemreli trikrat a pokazde sebevrazenym skokem ze skaly. Ma to nejakou hlubsi myslenku, nebo mam neco delat jinak?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    VIRIK: Spis to vyresim tim, ze si te dam zase na cas do ignore :) Dik za pripomenuti :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Vrať tu hru, hned. Já to podpořím, napíšu jim, že šlo o omyl a přesvědčím další, aby to podpořili.

    Prosím vrať to a jdi si hrát něco jiného, něho mocně namodovaného, nevím co ve vašich specifických a jedinečných klubech nejlepších hráčů je zrovna In, ale hraj tamto a nechaj prosím, nechej Dragons Dogma na pokoji.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Musim rict, ze se mi stalo neco, co me tedy fakt nepotesilo a uvital bych nejake vysvetleni. Jdu si takhle po cesticce a najednou dva najati pawni jako magori skoci dolu ze srazu. Jeden to prezije, druhy ne. Nasledne oba zmizi a nejsou vubec k nalezeni v me parte. Vsechny itemy pryc. Co je tohle za mechaniku? To je jako musim naucit chodit a nepadat ze skaly? A ten inventar? To si mam zvyknout, ze na me sice pawni porvavaji, ze mi pomuzou s nosenim, ale cokoliv jim dam je v podstate napul ztraceno a je jen na random, zda to jeste nekdy dostanu zpet?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Na NEXUS je koukam DLAA* modu vic, staci jen vybrat.

    * DLSS v nativním rozliseni, cili render do nativniho rozliseni a AA pres "AI" a ovsem s podporou Fame generator.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PHOW_SAATCH: Hraju na nvidia 4070, i7-12700KF@3.61 GHz, 128GB a jedu to 2560x1440. Nejaky rychlostni zazrak to neni. I v tom uvodnim tabore mi to klidne obcas pada k 45fps. Obvykle se to spise drzi u nastavencyh 60fps, ale grafika se u toho chysta odletet na Mesic. Hratky s detaily, mi prislo, ze nedavaji moc smysl. Prakticky cokoliv jsem snizil, nemelo vliv na rychlost. Neco z toho navic vypnout nejde: 1) Kdyz vypnu AA, tak to cele tak divne reze / zrni, ze by mi z toho upadly oci. 2) Kdyz snizim kvalitu stinu, zacne se v korunach stromu odehravat takove stroboskop psycho, ze bych oslepnul. DLSS a tu AMD vec jsem zkousel, ale za me je to nepouzitelne. Ikdyz to nastavim na quality a pripadne zvednu doostreni, prijde mi ten obraz jako potreny sadlem. Jako bych to jel ve VGA a pak rozmazal. Pro me uplne nepouzitelne. Tohle treba mel Starfield imo lepsi, tam se pouziti DLSS dalo nastavit tak, ze ten vliv na vysledny obraz byl celkem maly nebo i zanedbatelny. Samozrejme ale ano, jakmile to aktivuji i jen na tu quality setting, tak to skoci na stabilnich 60 a vetraky na grafice se vypnou. Takze pokud cloveku nevadi to razantni snizeni kvality, muze to byt cesta. Mozna mi samotnemu nezbyde nic jineho, az prijdu do nejakeho mesta :(

    Podstatne: Hraju to s modem na 90 stupnu FOV. Pokud nic podobneho ke stesti nepotrebujes a staci ti tech hardcoded 60 stupnu, pak si k tem mym cislum urcite dost pridej. Imo klidne 30%. Ja to bohuzel v 60 hrat nemuzu. Tohle je jedna z veci, ktere jsou u me naprosto no-go. Koukat na 60 stupnu FOV na 32" palcovem lcd s ocima 60cm od plochy, to je jako divat se na svet pouze skrze dalekohled. Diky panu moderovi za tenhle mod, protoze bez nej bych to asi bohuzel nehral.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    An update for Dragon's Dogma 2 is now live on all platforms!

    It includes adjustments to the dragonsplague, Pawn behavior and fixes to various issues.

    Dragon's Dogma 2 official web page|CAPCOM
    https://www.dragonsdogma.com/2/en-us/topics/update/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Stejně jako Indiana Jones! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam