• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: musíš s ní do vozu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    masku kocky sem mel a nic, nepustil me...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    spíš hra o achievement, případně trofeje. A v kombinaci s výzvou a questem.

    Masadit si můžete masku kočky nebo helmu bojovníka s vizáží kočky a nastoupit do toho vozu a project to přes hranice takhle. Tak vás nikdo nenapadne a získáte všechny trofeje s tím spojené. Je to spíš taková hračička, protože jinak propustku lze získat v postupu hlavní questovou linií velice snadno a pro explorer je tam ta odbočka plná výzev cenných surovin.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: imho to bude neco questovyho. resp. ohledne ty propustky co tam jeden u ty brany chce. me se povedlo taky projet smer Battahl a jak sem brzo vystoupil za branou, tak po me taky sli. dyz sem tam prisel od Battahlu tak taky nikdo nic :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: v battahlu byla klasická redneck party, 3 na jednoho, ale u té hranice se mi to moc nezdá.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hele, když se propašuji povozem přes bránu na hranicích, tak mi na druhé straně napadnou pawny nějaký chalani u noclehu. Když jsem to prvně obešel přes hory a dorazil k bráně, tak to bylo bez problému. Zdá se, že stačí jen projet stanovým městem ve voze. To mi je nikdo nenapadl, ale zkusil jsem se vrátit a napadli mě opět ti čtyři u noclehu. Moc nechápu ten trigger.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH: Nemělo by to být titulem, ten by měl být úplně jedno.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRAGED: a nemuze to bejt i titulem? ja mam "exupc" tez a jak sem psal treba ten ETS2 jel podle me v pohode
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Ono je rychlek a ryvhlek :-) Download na i všechno a stačí ti tak 50 Mbit, chce to nizkoublatenci a hlavně fullduolex, aby komunikace nebyla směrové přepínání, ale plynulá. A především to druhe v CZ na kabelových sítích chybí, takže jestli jsi na exUPC Vodafonu, tak problém bude v tom, protože ti ještě pořád provozují na spodních frekvencich analogovou TV, takže nemůžou nasadit DOCIS 4, který je už konečně plně duplexní
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: fakt? teda nevim jaktoze me treba ten ETS2 jel upe v klidu pokazdy a net mam nizkej. download 150mega :) asi ta jejich optimalizace? neviem...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Jak se dalo očekávat - nepoužitelný. Nevim, co bych musel mít za připojení, aby to běhalo plynule, protože net tu mam fakt rychlej.. nVidia Now za mě zatim tak na tahový stragie :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: rozumim! ja takhle kostoval Euro Truck Sim 2. uplna pohoda. stacilo bohate free. jen jak je to omezeny na hodku myslim, tak sem musel checkovat ten cas a pred koncem stihnout ulozit :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Já to chci jen zkusit, případně přejít na placenej, pokud to bude dávat smysl... nebo aspon na omezenou dobu. Pripojeni bych mel mit dostacujici... se zbytkem her nemam problem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: pokud pojedes pres free ucet, tak jako v necem to muze bejt reseni, ale nevyuziva to vsechny funkce (rozliseni, vylepseni grafiky) jako placena verze. imho! :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: V tom případě není co řešit :-) Pokud to tedy není prémiová funkce za příplatek, což by mne u NV vůbec nepřekvapilo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TRAGED: Právě, že tam je. Hodinová relace je free, tak uvidíme, ale savy by to mělo brat z propojenýho Steam účtu, ne?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Pokud tam je, tak bylo. Otázka je ovšem save.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nezkoušel někdo DD2 přes GeForce Now? Asi zkusim o vikendu, jestli by to pro mě stran vykonu nebylo dočasné řešení :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VIRIK: no ja sem zvedavej, pac na tom samem enginu ma bezet Monster Hunter Wilds a na to se tesim velice!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    teď, když ten pitomec si mne dal do DI, se nikdy nedozví, že na PC nejde jen o grafiku, ale aby měl dostatečně silný procesor, případně aby věděl co uvolnit, aby mu prioritně pracoval pro tu hru a ne třeba pro antivir na pozadí :)



    Mimochodem, vyšly menší patche na konzole a ta hra, po odstranění některých efektů a bloomů vypadá fantasticky a hraje se krásně plynule a na hodně fps na XSX, plynuleji a lépe na PS5 (než před tím). Ten engine je úžasnej a padá mi z toho brada pokaždý, když to zapnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam