• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRAGED: no to prave nevim a na to se ptam :O
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH: To byla zase truhla s Interventive, ze se vsichni chytaji za hlavu? ;-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: no ja se tam vracel predtim kvuli questu a kvuli jinejm enchantmentum, jiny zbrane, armor. proste sem si rikal, ze bude dobry mit tam port. bohuzel on by se hodil i jinde a kdyz mam jen dva tak je to tezky no. jako muzu se ted z jihu portnout do ty roklinky, vzit portcrystal, portnout se do Bakbatahlu a odtamtud jit zas hodinu pesky na tenhle Volcanic island, ale na to sem moc linej
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: tam ještě nejsem;-) Ale myslel že mor se týká vždy jen jednoho pawna. Ale taky jsem ho nezažil. Proč se vracíš do roklinky?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera mi nejak blbnuli pawni po tom, co sem konecne dobehl na Volcanic Island. to neni ten draci mor ci co ne? :O

jinak mi hlava nebere jak muzou bejt dva pevny portcrystaly hned vedle sebe a pak nikde nic! ja mam dva prenosny a samozrejme polozeny. jeden v Bakbatahlu a druhej v ty elfi roklince a ted by se mi jeden siknul nekam sem :/

BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: hele ale toe fakt cool. to by jinak byla jasna smrt zeo
    me se to stalo, dyz mi nakej caryfuk prikouzlil pod nohy ten led ci co. odpalilo me to do vzduchu a muj Rocky me chytil do naruce. predpokladam, ze kdyby to neudelal, prijdu o vic zdravi a este se budu pul hodiny sbirat ze zeme
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: wau! :D hodne dobry!
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    V letu me zatim nechytili. Ale mile prekvapilo, kdyz jeden hajrnuty mag konecne prelevitoval pres jednu douru a pustil mi z vrchu zebrik :) Ditto, kdyz jsem konecne nasel bojovnika, co umel ten shield jump a ochotne me hazel na ochozy. Mno jenze to byl prave ten, co pak ochotne skocil do vody a nechal se sezrat :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Nezdálo. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja to zapnul asi po tejdnu a naopak me prekvapilo a chci se zeptat, estli se mi nezdalo, ze dyz me nakej bubak napalil, ze sem letel vzduchem, tak me muj pawn chytil?? :O
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: V jedničče byl dokonce achievement za celkovej počet pawnů, nedávno jsem ho plnil :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    OMNISLASH: to je save ve správnou chvíli;-) teď si musíš vybrat nového nebo oživit svého u jakéhokoliv riftstone. Podle mě to dělá hra dobře. Nutí tě jít vpřed i když se něco nepovedlo, takhle vypadá dobrodružství který si nechceš kazit.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Fakt neni nad to, kdyz si hra udela autosave v okamziku, kdy jeden z kretenu skoci do vody a misto toho, aby vylezl, tak cumi na breh a necha se okousat :( Ja vim, ze super ucici se AI a tak.. ale obcas obcas by stacily i jen uplne zakladni constraints. Tohle uplne rozbiji ty chvile, kdy clovek nadsene zjisti, ze mu pawni doveodu i pomoct.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ach jo
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    OMNISLASH: yep, některým potvorám upadají části těla, když je rubeš na adekvátním místě. Salamandři jsou typický. Jejich ocas je docela užitečná ingredience.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    taky mu řekněte, že se salamandři daj mrazit a nejrychleji je zabijete, když jim usekáte ocásky... a u draků ať míří na srdce.... a NPCčka prokecne několikrát a rozdává kytice...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OMNISLASH: Jj, mají hit boxy a do hlavy to bolí víc.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Kdyz ohlodavam velkeho enemaka, co upadnul, zalezi na tom, kam mlatim, ze? Prislo mi, ze kdyz jsem toho upadleho minotaura mlatil do hlavy, davalo mu to mnohem vetsi damage (a navic mi prislo, ze mu diky tomu upadl roh).
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ten člověk má mne v DI, ale stačí mi číst ty odpovědi a prostě vím, jaký je to blbec. Takhle hraje úplně všechno, od Starfieldu po D&D, neumí to, hra mu to tisíckrát řekne a on to stejně neví, ale má na všechno silný názor a vše kritizuje (vše je špatně) a negativně hodnotí. Skoro by se dalo říct, že má aspoň jednu pozitivní stránku a to, že se nebojí zeptat. Ano a ne, protože ono to často spíš není ani tak otázka, jako spíš špatně skrývaná kritika hry. Přitom problém je mezi klávesnicí a židlí.

JO a jak jsem kritizoval já ty youtubery za házení hejtu a nesmyslů na D&D2, tak mne i překvapilo, že obrovská spousta z nich vydala i omluvu, že naletěla. Vzhledem k tomu, že youtube je vlastně nástupce klasickýho bulváru, tak se hodně rychle dostali na vyšší úroveň než tištěný bulvár. Samo, klasický zdroje nenávisti zůstavaj, ale většina furt má nějakou úroveň. Tak aspoň něco.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam