• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    OMNISLASH: jestli je to fight v jeskyni, tak tam je na zemi voda a lightning útoky tam dělají aerial damage.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: dobry vedet. jak sem psal, ja mel dobry zkusenosti i s tim free uctem. geforce now mi jede na mensi android tv s bezdratovym xbox ovladacem, ale ve steam knihovne toho moc nemam, tak nejak nebyl duvod kupovat vyssi tier
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Jo, překvapilo mě to. Ona ta moje karta má jen 4GB paměti, to je dneska už dost mimo, no :) jede mi to bez latence, vůbec bych nepoznal, že to nehraju z lokálu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: toe fajn info!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem si zaplatil nVidia GeForce Now a je to úplně jiná liga než ten free acceess. ten je spíš antireklama na full verzi :) konečně mi DD2 šlape jak hodinky :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: Jo, jo, delam to uplne stejne a vlastne mi to naprosto vyhovuje :) Protoze ten otevreny svet, jeho poznavani (a to, ze je za to hrat odmenovan) a prozkoumavani kazdeho kousku, ci hledani a delani questu, to me na tom bavi zdaleka nejvic :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: to jo no. ja se dlouho poflakoval kolem toho prvniho mesta Vernworth, tak to celkem slo. lucistnika sem vzal hned jako prvni povolani.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: To idd, na to jsem se tesil. Nez jsem zjistil, ze zmena povolani je cesta do taverny s velkou vypravou, zmenou vybavy a vseho kolem. Tedy rozhodne ne neco, co si pripravim chvili pred tim, nez se vydam na velkoenemaka, ktereho jsem prave potkal na vyprave. Coz, pravda, asi neni pripad te chimery, ktera v te jeskyni na me pocka a nejspis nikam nepujde :) Tak casem, az se rozhoupu to lucirnika zkusit :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    OMNISLASH: tak zkus zmenit povolani, nebo vymen partu, atd. .)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    "The snake is susceptible to slashing attacks, and can be cut off." - Mno to je prave to super, ceho uplne nevim, jak mam jako plech dosahnout :D Muzu udelat ten sek ve vyskoku. Ale to je skill, ktery trva tak dlouho (a nema nic jako aim), ze i slimak by se stihnul odplazit, ne tak mrstna hadi hlava. Zasah tim je spis o nahode. Jinak moc nevim. Vylezt se na nej neda. A lezeni obecne je takove jako.. Hodinu nekam lezu. Vetsinou leze uplne jinam, nez ho smeruji. Nezridka doslova do riti :D Coz me stoji more staminy, takze kdyz uz se tam dostanu, stejne se tam moc neudrzim, ne tak abych udelal nejake smysluplne utoky. Asi delam neco spatne, ale uprimne nevim, co :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a z wiki ;)

Chimeras make a return from the first Dragon's Dogma game and will be one of the many large, scalable monsters that will give the Arisen a challenge while fighting. They are beasts bearing the heads of a lion and goat, and snake perched where the tail should be. This amalgamation of a beast is dangerous as all three creatures within it can act independently of each other.

Lion head is weak to magick, Goat head is weak to physical attacks, Snake head can take damage from both. The snake is susceptible to slashing attacks, and can be cut off.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH:
    OMNISLASH: je to Chimera! vim to, pac se ji vyhejbam kvuli tomu hadovi! :D ale jednu uz sem sundal a sla celkem rychle. ustrilel sem ji sipama z vrsku. a prvni hlava dole byla kozel myslim. nevim estli kazda zvlast nebo cely zvire dohromady, ale urcite ma slabost na nakej element. treba tu kozu sem nadehtoval, poslal par explodujicich sipu a jeste pridal nejaky vohnivy :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: Nevim, jestli myslis chimairu, ake tam je nejlepsi sundat nejdriv hada, pak kozla a pak teprve lva.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PHOW_SAATCH: Pravdepodobne :) Mno uvidim o par levelu a nejakou vybavu pozdeji. Kazdopadne, ikdyz jsem zkousel treba znicit separe ty hlavy, tak je to bez sance. Na toho hada se snad ani vylezt neda a jak jej nejak cilene zranit jako plech, nevim. Na tu cernou hlavu s muzu pokusit vylezt, ale nez se tam dostanu, coz neni nic jednoducheho, tak me bud shodi, nebo stejne nestihnu udelat zadne vetsi zraneni, nez mi dojde stamina.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: Myslíš chimairu? Ta je skvělá :) stejně jako jednička :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    OMNISLASH: Samozrejme me to nejakym timhle ichtylnim utokem "delam milion damage na kilometru ctverecnim a soucasne uspavam a jeste nasazuji 20 negartivnich statusu" dostala, kdyz mela posledni asi 10% zdravi z posledni stage..
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    NTPC. Po 15 minutach boje s nejakou lvi kokotinou, co mela na zadech nejakeho mutanta, ktera zacala od jedne faze deus ex machina utoky "delam vsechno, vsem a vsude a aspon za milion damage" jsem si vzpomnel, proc jsem prestal hrat jednicku. Presne pro takovehle veci :-/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRAGED: no to prave nevim a na to se ptam :O
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH: To byla zase truhla s Interventive, ze se vsichni chytaji za hlavu? ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam