• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: doufám že za neskipnutí nějaký cesty volem je achievement;–)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: imho je to ten japonskej styl. ale asi ti rozumim. me takhle irituje treba ve falloutu, jak tam sou fuzni jadra, litaci roboti a ja nevim co este, ale jako hrac vsude po svejch! vsechno nepojizdny! :))
    PHOW_SAATCH: napoprve sem to neskipoval a bylo to celkem dlouhy! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teď jedu do Melve, to bude na dlouho, jdu si uvařit velký kafe ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Někdy je až komický, jak se tyhle velký RPG snažej bejt v některejch věcech za každou cenu realistický, i když to gameplayi úplně neprospívá, a někde ae jim tam objevujou úplný nesmysly a nikomu to nepřijde divný... jakože musim se furt strašně zadejchávat protože realita, že jo .. a pak si nemůžu sebrat jabko, který se válí na stole... :) jinak občas mi nejde ukládat, i když neni široko daleko žádnej nepřítel ani event, neví někdo proč?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: ahaa! ale slusi! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teď jsem strávil asi 30 minut v bedně a obchodě :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: a jakej ses level a povolani? me prislo, ze sem vsecko tak nejak daval. ted sem 40 a zkusil sem dracka a moc to neslo :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teď mi quest na hradě trochu připomněl prvního Thiefa :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Moje dnešní trojhodinovka připomínala spíš skupinu mentálně postiženejch invalidů po lobotomii, který se ztratili cestou z ústavu, než partu dobrodruhů, ale prvního kyklopa jsem nakonec nějak upižlal. Než někam příště vyrazim, budu muset nejdřív na pořádný nákupy :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no, vono někdy placený streamování může bejt o hodně levnější, než spotřeba komplu....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: ! mno...vim, ze to bude znit hrozne, ale majitele xboxu series x toto huceni neznaj, ale zas nemaj top kvalitu master race ;))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: A má to teda ještě extra bonus navíc a to že mi doma už vůbec nehučej větráky :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: to by bylo fajne! ja si to rubani jeste moc neuzival. maxoval sem luk, pak caryfuka, ted se asi vrhnu na ten magic archer.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: je to velká jeskyňe;-) ale kdyžtak ubiješ necromancera, tak chiméru můžeš zabíjet z patra imho. Ale já rád rubu;-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: tfuj! tam ji teda nechci potkat! vubec figty s bossama ve stisnenejch prostorech mi nedelaj dobre!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    OMNISLASH: jestli je to fight v jeskyni, tak tam je na zemi voda a lightning útoky tam dělají aerial damage.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: dobry vedet. jak sem psal, ja mel dobry zkusenosti i s tim free uctem. geforce now mi jede na mensi android tv s bezdratovym xbox ovladacem, ale ve steam knihovne toho moc nemam, tak nejak nebyl duvod kupovat vyssi tier
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Jo, překvapilo mě to. Ona ta moje karta má jen 4GB paměti, to je dneska už dost mimo, no :) jede mi to bez latence, vůbec bych nepoznal, že to nehraju z lokálu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: toe fajn info!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem si zaplatil nVidia GeForce Now a je to úplně jiná liga než ten free acceess. ten je spíš antireklama na full verzi :) konečně mi DD2 šlape jak hodinky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam