• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHDragon's Dogma: Dark Arisen
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PHOW_SAATCH: O tom vim. Proto ta ma zminka, ze tam zcela ladne a bez potizi vyskoci jak mensi a lehci pawn, tak vetsi a tezsi. A i ja tam vyskocim, jen casto opravdu treba na 50. pokus, kdy tam proste jak debil musim random skakat, az se jednou chytne. To mi smysl nedava.
    Pawna, co me vyhodi mam, ale uprimne - jebe na me vetsinu casu. Jen na naprosto specifickych mistech mi tuhle pomoc nabidne (kdyz si tam o ni reknu).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OMNISLASH: DD je jedna z mála her, kde opravdu záleží na konstituci postavy. Tzn. vetsi postava vyskoci vejs a dal, vic unese, mala zase proleze skulinama v jeskynich... neni to jen kosmeticka zalezitost. Ve vetsine her je to optimalizovany/unifikovany, aby kazdej hrac moh vyskocit na stejny mista, ne ale v Dragon's Dogma, tady zaleží nejen na tom, jak si navolíš postavu, ale i pawny podle vlastností, který potřebuješ, to je hlavní deviza a mechanika tý hry. Pokud někam nemůžeš vyskočit, najmi si pawna, co tě tam vyhodí, atd. :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jak funguje skakani? Ano, chapu, ze zmakcnu tlacitko a panaca vyskoci. Proc ale na nektera mista musim skakat na stokrat, ikdyz mam plnou staminu? Pak uz tam vylozene skacu jak pruzina, panaca se za boha odmita chytit a vylozene na nahodou si pri stem pokusu rekne "jo, ted to dam". Je v tom nejaky smysl, neco co mi unika? Je to hrozne nasiraci. Zvlast kdyz vidim, ze vsichni pawni (i vetsi i mensi) si tam v klidu vyskoci na prvni dobrou.. a pak me z vrchu troli a rika mi, ze mam jit za nim :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    With its multiple heads and perilous attacks, the Chimera poses great dangers to the realms.
    Be sure to take a gander at our Maister charts, if you want to stay a-HEAD of the game when facing off against a Chimera.
    https://twitter.com/DragonsDogma/status/1788947608926384255

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Dragon's Dogma 2 and Street Fighter 6 were responsible for another record-breaking year for Capcom.

• DD2 - 2.62M units sold (3rd highest of 2024)
    • SF6 - 3.3M units sold
    • Resident Evil 4 - 7.02M units sold
    • Monster Hunter World - 25.32M units sold
    • 7th consecutive year of record-high profit
    • Highest net sales in Capcom history
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vcera domaxoval nejakyho toho caryfuka a vrhnul se na magic archera...u toho asi zakotvim! :)

no a tak si tam beham a rikam si kua, nakej divnej ptak venku irl rve. a voni to byly hadi! dyky jednoho pawna, co pulsujou kdyz je blizko treasure :D daj se ziskat mmj. za tokeny

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lvl 20 a konečně se to pořádně rozjelo. Vzal jsem dvě kouzelnice, můj pawn je archerka a chvílema je to solidní silvestr - jedna jede blesky, druhá oheň a ledový krystly, do toho mě obě léčej a navíc buffujou, takže mam pořád plnej fuel:D a do toho mi ještě na mapě ukazujou, kde jsou skrytý materiály... jsou tam občas nějaký bugy a debility, ale základní hratelnost je opět v pořádku
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: jo a s tim sejvem se mi to taky stalo a nevedel sem co to. rekl bych ze se to deje az ted po nejakym patchi.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PHOW_SAATCH: Podle me to dela mag. Taky to na me od urcite chvile casto hazi. A jak na potvoru, zrovna kdyz bojuju se slizem, ktereho jinak zranit nemuzu, tak mu to trva a trva a trva, nez mi to nahodi :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mam teď broadsword a shield, který v boji vzplanou a měněj magic skills podle toho, s kym bojuju, ale nevim, čim jsem si to vysloužil, asi mě buffuje můj magič :) v noci to vypadá skvěle
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: ja na tohle nehraju, tak nevim, ale urcite je nekde seznam imho
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: doufám že za neskipnutí nějaký cesty volem je achievement;–)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: imho je to ten japonskej styl. ale asi ti rozumim. me takhle irituje treba ve falloutu, jak tam sou fuzni jadra, litaci roboti a ja nevim co este, ale jako hrac vsude po svejch! vsechno nepojizdny! :))
    PHOW_SAATCH: napoprve sem to neskipoval a bylo to celkem dlouhy! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teď jedu do Melve, to bude na dlouho, jdu si uvařit velký kafe ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Někdy je až komický, jak se tyhle velký RPG snažej bejt v některejch věcech za každou cenu realistický, i když to gameplayi úplně neprospívá, a někde ae jim tam objevujou úplný nesmysly a nikomu to nepřijde divný... jakože musim se furt strašně zadejchávat protože realita, že jo .. a pak si nemůžu sebrat jabko, který se válí na stole... :) jinak občas mi nejde ukládat, i když neni široko daleko žádnej nepřítel ani event, neví někdo proč?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: ahaa! ale slusi! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teď jsem strávil asi 30 minut v bedně a obchodě :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: a jakej ses level a povolani? me prislo, ze sem vsecko tak nejak daval. ted sem 40 a zkusil sem dracka a moc to neslo :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teď mi quest na hradě trochu připomněl prvního Thiefa :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam