jako musim rict, ze D4 byla hodne zajimava zkusenost z herniho sveta, nic takoveho sem asi nezazil.
Ty jarní bety me moc nebraly, lagovalo mi to na PS5 (vypnutim wifi se vyresilo, ale na to sem prisel az pozdeji), ale stejne sem si tak nejak rikal ze tohle je presne ten typ hry u ktereho si umim predstavit tam stravit par hodinek vecer, k vycisteni hlavy, tak sem koupil pre-order. Hrozne me to bavilo, hral sem po skoro 20 letech s kamosema se kteryma sem hraval kdysi Ultimu Online, hype jak prase, vsichni jsme si rikali ze tohle budeme hrat dlouho. Koupil sem si hru dokonce podruhy, abych ji mel i na PC a ne jen na konzoli - kvuli PvP, ktere sem chtel aspon vyzkouset (to ze bylo debilni sem videl, ale kamaradi ho hrali a byla u toho sranda). Pak vysel ten patch, ktery nerfnul expy a zrusil level scaling - prakticky vsichni kamaradi to prestali hrat ze dne na den dokud to nerevertnou a zacli hrat Jagged Alliance 3. Me to prislo trochu "detinske", ale co sem mohl delat. Zacla sezona a vyzkousel sem si jinou postavu. Ale prislo mi ze sezona je prilis brzo, ani sem nedotahl eternal postavu, se kterou bych jeste klidne par tydny vydrzel a do-ošahal si hru, protoze pres prazdniny toho casu zase tolik nebylo. Bohuzel se ukazalo, ze se puvodni nastaveni uz nevrati, nejake drobne zmeny se udelaly, nicmene to trvalo moc dlouho a kamaradi se nevratili. Ja sem z povinnosti dohral sezonu 1 a uz od 75 levelu sem se tesil, ze to dotahnu a hru pak uz nezapnu (musel sem to dotahnout na 100 level, protoze 15x world bosse a Uberlilith sem vedel ze v season journey nedam). Neskutecne jak se to behem 2 tydnu dokazalo otocit ze 100 na 0. Nechapu jak to mohl blizzard takhle posrat, a nikomu z takhle obrovskyho tymu nedoslo ze nad 70 level je ta hra uplna nuda a itemizace je neskutecne debilni. Nicmene sem na druhou stranu rad ze mi odpadly cuky u toho travit vecery. Nikdy sem nehral PoE a uz ani nezacnu, ale pristi rok si urcite vyzkousim PoE 2, protoze to co sem videl v tech hernich ukazkach ted, to mi prislo bozi (např. druid).