• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    rozbalit záhlaví
    R3SP
    R3SP --- ---
    HONZA09: Postavil jsem to a je to skvely a hlavne nesmrtelny. Kdyz se k tomu doladi jeste nejake ty legendarky na boost dmg tak top.. diky za tip
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Tohle vypadá zábavně

Piano Sorceress Diablo 4's most busted build
    https://www.youtube.com/watch?v=i1G9-dl7zV8&ab_channel=DonTheCrown
    SITH
    SITH --- ---
    Jaká je dobrá soso? Jedu cold s FO a zatím to žehlí slušně
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    netusite jestli existuje nejake databaze jake mozne skilly je mozno narollovat na jednotlivych itemech?
    KOKES
    KOKES --- ---
    CRACKY_: jo, zůstala tam správná:-) Dík
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    mel sem jich tam minuly tyden deset se stejnym jmenem, klidne tu duplicitu vymaz, original ti tam zustane.
    KOKES
    KOKES --- ---
    skoplo mě to při tvorbě nové postavy a teď tam mám dvě stejný. Asi to nesmažu, protože se maže podle jména.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Zda se, ze na world bosse lidi zase loguji, ted momentalne fronta 35 minut. Ja mel pred pul hodinou 20 minut.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CRACKY_: Tak jestli to je bug, tak to je ještě dobrý. Já myslel, že to je feature. .)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    HONZA09: jj, par lidi to ma v clanu taky tenhle bug, ja to nastesti nemel, mam tri chary lvl 25, se sorckou otevreno vsechno co slo ale takhle mi to nebugnulo...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hm. Tak si říkám, že ten gameplay za Necromanta je nějakej divnej a nesedí mi to. Furt mám x levelů starý vybavení. Build nijakej. Prostě summony a corpse explosion. Všechno lehne. Ale radost z toho nemám. No a pak mi došlo. Mám level dvacet a furt není unlocknutej occultista, takže si nemůžu tunit gear. Tak si říkám v čem je problém. A tohle je jako docela WTF

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/11xwn0v/the_occultist_not_unlock_if_i_did_all_dungeons_on/
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    dej tomu sanci :) stoji to za to :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    Network disconnect u tchorta. Řekl bych, že zatím je to taková horší D3. Asi bude lepší si to zahrát za rok, až to opatchujou.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    SABICZECH: na PS5 to bezi ve 4K/HDR/VRR/60fps, combat je krasne plynuly, dobre to "lepi". taky bych se k hrani na mysi uz nevratil, je to uplne jina hra.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SABICZECH: Na PS se to hraje vyborne, uz jsem zkousel i 2 hraci u jedne TV. Ke hre na PC bych uz se nevracel. Nevyhodou je pochopitelne chat.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    SABICZECH: jo, je to presne tak jak pises, je tam ressource management u vsech charu. Ja mam sorcku, negra a rogunu na 25 lvl, dneska dojedu drooda a zitra si dolevelim barba, nechavam si ho nakonec, ale kluci z klanu davaji petelice za 5k na thorn buildu :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: zkousime s klukama z klanu buildy a ruzne theorycraftime, vicemene jsou to nase vlastni buildy a hodne se to toci podle toho co jsme schopni natocit za skill bonusy na itemech a od toho pak optimalizujeme buildy. Hemorrhage jako generator essence a k tomu bloodboild jako mass aoe. Do toho namaxovany a vytopovany mage summy. Ale samozrejme je to vsechno in progress a k tomu je dulezity na to fortify a overpowered skilly - cruesome mending > coalesced blood > a tri body v drain vitality to te dela nesmrtelnym. Da se to prokombinovat jeste s tides of blood to boostne Overpowered damage. Ale natoci si na predmetech na closed enemies dmg, overpowered dmg a crit. Tim ti to taky vystreli uplne do neznama
    SABICZECH
    SABICZECH --- ---
    CRACKY_: Díky za odpověď. Já právě summon build v DII u necra nehrál, protože mě to afk nesedí a jel jsem strict bone.
    Předpokládám, že ty classy pouští postupně, takže co jste zatím všechno hráli? Barb, Sorc, Necro, Druid? A protože jsem několik let ztratil u WoWka, tak předpokládám, že resource managment je pojat moderně a bude to u jednotlivých class dost různé (ne jako v DII kde i barbar měl nesmyslně manu).
    A další dotaz, hraje to někdo na PS5? Jak se to hraje? Pustil jsem cca 100h do ressurection a byl jsem překvapenej jak se to pohodlně hrálo bez myši.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CRACKY_: jaky jedes build na tom necru? Ja jedu neco podle icy veins ale moc mi to nesedi zda se :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Ono se to neda moc z tech uvodnich 25 lvl porovna, hral jsem v closed bete jenom sorcku, takze nemuzu sdilet nejaky endgame pocity, ale ty uvodni z teto open bety jsou velmi pozitivni. Osobne mam takovy pocit, ze je to propojeni gameplay D2 a D3 necromancera, alespon tedy tato uvodni pasaz. Zkousel jsem zatim jenom summoning build s magama a kostlivcema, v tuhle chvili si hraju s nejakou nejzajimavejsi optimalizaci, obetoval jsem corpse exploision a zkousim to namaxovat pres fortify a overpowered ve skill stromu a na itemech. Magove jsou brutalne silni na single target padaji mi tam crity za 1700 apod a to nemam rozhodne ten maximalni mozny gear. S fortify a overpowered sem pridal do game play bloodboil coz je takova frost nova v necro podobe, casti mi to dve za sebou takze tam poskakuju mezi bilyma mobkama a vsechno pada aniz by mi to jakkoliv ublizilo, posledni bossove v dungu padaji do dvaceti vterin, diky cold magum a decrepify curse, ktera zpomaluje a snizuje dmg u mobu a bossu. Defakto v tuhle chvil je to nejvic afk build, dneska rano sem ho postavil k te lvl 35 mobce co farmime a dal sem si sprchu, udelal jidlo pro deti vratil se a sesbiral komplet loot za 40min. Jediny co me lehlo byli kostry, jelikoz sem je musel zredukovat prave kvuli zminovanymu boostu na foritfy a overpowered. Jeste sem zvedavej ashavu kde budu zkousit skeleton warriory defendery, ale stejne pocitam ze je ashava sfoukne a vyzkousim thorn build na ni. Hele je to proste hodne variabilni a je tam hafo moznosti jak se s tim poprat a jak to postavit. Ja sem z toho nadsenej a sem zvedavej jak budu vykryvat cas mezi betou a releasem 2.6.
    SABICZECH
    SABICZECH --- ---
    Mě jako nehrajícího betu by zajímaly detailněji vaše názory. Třeba nedávno zmíněný zajímavý playstyle Necra, hrál jsem ho jen ve DII a tak kdybyste to rozvedli, já bych si to s chutí přečetl a namlsalo by mě to na červen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam