REFLEX: Rogue lvl 49 a něco s Invigorating Strike & Flurry & Poison Imbuement. Nikdy jsem nehrál WoW a jiné MMORPG, takže jsem prvních pár dní do včerejška (Ultimate early access) byl prostě traveller, obešel si mapu po okraji proti směru ručiček, v každém regiomu udělal 10-15 side questů (zábavné!) a teď se vracím k hlavnímu přůběhu, abych dostal koně. Jsem zvědav na paragony, oproti původním obavám z potkávání dalších hráčů tenhle aspekt (no pun intended) nevnímám negativně, občas je sranda někoho náhodně potkat na eventu nebo různě po mapě. V betě jsem si s dalšíma podal Ashavu, s nějakým anonem jsme si včera vlastně náhodou zkusili PvP (zabil mě omylem a nechal se taky). Nad kvalitou grafického podání a variabilitou prostředí plesám, ale nejvíc uchcávám z hudby! Diablo 2 OST je absolutní srdcovka a nechtěl jsem se dočkat nějakého unulého uniformního ambientu a fakt mě to posadilo na židli. Nutno dodat, že balanc jednotlivých stop IMO nutno upravit, z efektů mi po prvních pár hodinách doslova třeštila hlava (mám úchylácky Music 100%, Effects 15%, Voice 30%, Ambient 80%). A v neposlední řadě jsem konečně objevil krásu gamepadu na PC :)