• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Prej čarodějka je tahle Češka.

Magdalena Šittová on Instagram: "Being #sorceress for #Diablo IV was such so much fun. Mostly when Diablo is actually one of my two most favourite games ever. 🎮 Someone here also a fan of this game?...
    https://www.instagram.com/reel/Cs4VFd9rPfK/
    KOKES
    KOKES --- ---
    co s decrepit cellars? je tam purge cellar, ale nic interactive. Na netu jsou akorat cellars se znaky, to nebude ono.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CRACKY_: Ještě chceme testnout jednu variantu s rychlým přechodem na T4. Tam by ten xp gain byl ještě efektivnější. Tyhle čísla jsou z t3
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Jinak teda jedu sorcku s iceshardama, sem lvl 81, chodím ND lvl 38. Na lvl 40 nightmare dungu dostávám už celkem náklad, vybírám i affixy aby to tolik nebolela, ale ta efektivita tam taková není jako na té 38. Stejně nejlíp se nám leveli v dungu, kde jsme schopni ve dvou dělat za 5-6min cca 1m expu. Nesbirame nic kromě legend, vše už stejně jenom rozkládame i když prostor pro drobné upgrades na hearu stále ještě jsou, ale teď chceme rushnout na 100.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CRACKY_: Resp lvl 14-20 jsme udělali během jednoho dungu, tj 3-5min
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    REFLEX: Tak udělat lvl 20 je asi na 3min když té kamos potaha…
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JULIAN: Hm, zajimavy, nevsiml jsem si toho, ze to byl two hand, ale extracted aspect ma jen 4/20%. Pred extractem to bylo 9/10%.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOG53: jako je docela stupidni, ze si muzes vypnout zvuky pro nektery loot, ale neni tam nezobrazovat ho vubec... specialne kdyz, narozdil treba od POE, kde bily/modry item muze mit velikou hodnotu, ho tady proste nikdy na nic nepouzijes. Nedava to smysl zadnej.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak mam 4 classy na 20lvl (muj problem s tim co hrat :D), od 20 lvlu to expeni uz neni tak rychle.

Ale momentalne je muj favorit Necro, bone spear + corpse explosion.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (nedala teda, ale dává kde co, když má člověk štěstí)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EXSECRABILIS: jj, dává :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PSYCHO: s 9? Zajímavé. Máš screenshot? Na dvourucce by měl bejt s 8 max.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    KID_MCHUTT: Rano uz jsem se naprdnul a skusil protocit zbran u nove kadaly a hnedle na 3 pokus padla legendarni hulka.
    Treba ti padne taky srp/kosa :).

(Celkove se mne zda, ze kadala dost dava - co myslite ? )
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: jo tak to ty můžeš za ten server crash :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Padl mi item s aspectem co podle netu nema ani existovat 🤷‍♂️
    Vsichni pisou, ze piercing aspect na shardy ma max 4 piercy. No, tak mne dropnul s deviti 😅
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Já bych chtěl wasd pohyb na klávesnici a k tomu myš :( ale to nejde
    PLECH
    PLECH --- ---
    Jedete na klávesnici, nebo na ovladači?
    Klávesnice = palec nahoru
    Kontroler = palec dolů

A kdo máte k dispozici obě možnosti, kterou preferujete? Zatím jsem hrál jen asi hodinu a střídal jsem to, obojí mi přišlo, že má něco do sebe.
    KOKES
    KOKES --- ---
    tak ne no:-) tak třeba časem. Díky
    LOG53
    LOG53 --- ---
    KOKES: Zatím ne, musíšmít ostříží zrak a přesný klik :) Ale obecně toho nepadá tolik, jako (z doslechu) např v Path Of Exile a taky mám dojem, že v některém videu nebo tweetu zmiňovali, že loot filter je zvažovaný, případně TODO. Sorry za spoře ozdrojované info ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KOKES: ne a ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam