• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    KOKES
    KOKES --- ---
    KVIIIK: na twitteru píšou o DDoS útoku. Mě trvalo přihlašování asi 20min, ale logl jsem se. Odpoledne se hra jen sem tam škubla.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    o 8 hodin později pořád down :(
    EXIS
    EXIS --- ---
    servery down :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    PSYCHO: já bych doporučil také kanál realasianrobot - leveling buildy, skill explanation, enchanty, paragon, legendary, gear staty, gemy pro build vše s podrobným komentářem jak to funguje.
    Zkoušel jsem podle něj sorc a necro, mnohem pohodovější hra, než jiný buildy co jsem zkoušel.
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    Dotaz pls. Furt bojuju s PS4 controllerem......wokna ho v pohode videj, Diablo nikoliv. A je jedno jestli jedu USB nebo BT.

Na Steamu nebo EPICu mi ten controller bezi krasne
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EXIS: Kanal Rhykker na YT ma vyborny videa snad ke vsemu. Mechaniky, beginner tipy, atd.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HONZA09: Doplnim: helltides.com
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Přupomíná mino strongboxy a Dungy z toho Map devicu v Path of Exile.
    EXIS
    EXIS --- ---
    ONDRA_PATA: alespoň vidíš, jak moc jsem D3 hrál :D
    HONZA09: Diablo Ti to oplať na dětech!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    EXIS: vpoho, v D3 ani jedno nebylo :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HONZA09: Diky za popisek. Taky jsem trochu tapala, co to je, a to jsem d3 hrala :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No těch videí na youtube bude spousta a nějaký články jsou na wowhead. Když někam koukám, tak tam.

Jinak Helltide je mechanika, kdy se na mapě označí region, kde po určitou dobu jsou silnější monstra, že kterých padá měna, za kterou si pak otevířáš bedny s lootem. Je to asi nejlepší způsob, jak farmit gear.

NM dungy, jsou klasicky dungy, který si otevřeš pomocí sigilu z inventáře a ten sigil ten různé poupraví. Monstrum dá nějaký affixy a udělá je silnější, přidá tam nějakou další mechaniku, jako například nejakej orb, kterej za Tebou lita a dává Ti pravidelně dmg, nebo Ti dá boost na určitej tip dmg. Těch sigilu je celá řada, mají různý tiery, můžeš si je pak sám craftit. Sám ani pořádně nevím protože to neběhám. Nejdůležitější na tom celý je, že to je jedinej způsob, jak si vyexpit glyphy na paragon boardu a taky je to snad jediná instance ve hře která nemá škálovanou sílu monster. Takže pro ten late endgame to může být výzva, že i na lvl sto tam uzes pobíhat a kosit třeba mobky na lvl 120+.
    EXIS
    EXIS --- ---
    Jak jsem nehrál D3 moc, tak jsem z těch NM dungů a helltide malinko zmatenej se přiznám. Jako kamarád mi to včera nějak vysvětloval, když jsme klikali, ale kdyby se tady našel někdo, kdo trochu popíše ten endgame mechaniku, tak by to asi bylo fajn. Případně nasměroval na nějaké video/článek, co to popisuje pro lidi, co se do toho snaží proniknout.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JOPS: Kup. Za mě je to v pohodě hra, i kdyby si měl jen projet kampaň a pak omrknout WT3, jestli Tě baví víc Helltide nebo NM dungy. :) A předpokládám, že časem to bude jenom lepší.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Zdar panove, premejslim, ze si to asi koupim... Vezmete diablo zelenace mezi sebe? :D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Sběratelská edice pecka ;)

EZEE
    EZEE --- ---
    PLECH: Gamepad palec nahoru, hraje se to bozo na PS5. Ja uz asi 10 let nemam pc tak si nedokazu predstavit klavesku. I kdyz asi koupim na test mys a klavu.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Cuuuz ManiKcz here. Mage Elmark 49 Pyro (zatim).
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Prej čarodějka je tahle Češka.

Magdalena Šittová on Instagram: "Being #sorceress for #Diablo IV was such so much fun. Mostly when Diablo is actually one of my two most favourite games ever. 🎮 Someone here also a fan of this game?...
    https://www.instagram.com/reel/Cs4VFd9rPfK/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam