• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VODNIK: hodne lidi nadava, me to nespadlo jeste ani jednou treba, bude to nejspis spojene s nejakym konkretnim hw?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jakou máte zkušenost se stabilitou hry? Chvíli byl pokoj, ale když mi dneska 3x za sebou spadnul dung uprostřed tak už mě to celkem otrávilo, obzvlášť ten otravnej capstone dungeon v Kyovashadu kde už jsem byl ve druhé části. Předtím to padalo u závěrečného souboje s Lilith, ten jsem taky dělal asi 3x, ale po patchi ty problémy přestaly
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    SWALLOW2: já hopoprvé dělal někde kolem 30 levlu v obyč dunfu a to byl takovej fičák, já šel srát na tři rány, takže jsem ho vodil kolem jezírka 20 minut než lehnul :D
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    SWALLOW2: Ale zase mne prekvapilo ze na dva “unstable currents” ho moje sorcka dala za cca minutu a pul. V NM dungeonu. Asi uz byl unavenej a proto nemel zadnej slusnej loot.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Tak prvni “Fresh Meat” na 57 levelu a nevypadlo z nej ani Rare? Kam ten svet speje :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    Dobrý je to. Je to fakt dobrý:-)
    PETINY
    PETINY --- ---
    JENDAR: to je to co hledám, díky
    JENDAR
    JENDAR --- ---
    PETINY:
    Ja pouzivam tenhle timer kdyz chci vedet kdy bude dalsi helltide, na bosse jsem jeste nesel. Legion muze bejt fun.

D4 Events
    https://d4armory.io/events/
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Gathering legions?
    PETINY
    PETINY --- ---
    JULIAN: sry, asi je to world boss event, nevím - takový to, co vypadá jako logo Overwatche na mapě :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PETINY: jakej global event timer??
    PETINY
    PETINY --- ---
    prosímvás vysvětlete mi někdo ten global event timer, z toho co jsem našel mi zatím vychází, že cca každých 6 hodin se ten event spouští v závislosti na regionu serveru, ale to je tak všechno - máte s tím někdo nějakou zkušenost?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SPIKE411: tohle je podle mě dost protažené za vlasy, už cca 14 dní zpět proběhla vlna na redditu ohledně článku, kterej na maxroll.gg dal někdo koncem kvetna. Je to tam bez jakejchkoliv dat či vysvětlení, jak k tomu přišli. Tři týdny si toho nikdo nevšiml, pak to někdo jinej vzal, dal to do tabulky a dodal k tomu info ve kterejch dungeonech se ty monstra vyskutujou. tohle už je asi třetí tabulka na redditu k tomuhle tématu za posledni týden.

Celý to vychází z toho, že Blizzard řekl na nějakým streamu v dubnu, že to tak funguje, použil frazi "there is a chance" a lidí si k tomu tahají info z prdele. 500%!!! Nebo někdo z nějakej své pokřivené zkušenosti že mu nepadají kosy bude tvrdit že ty itemy padají JENOM ze specifických monster a tak...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SPIKE411: to by vysvětlovalo, proč mi nepadla jediná legendární jednoruční kosa..,.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Today's Diablo 4 miracle is this player-made chart that tells you where the gear you want is most likely to drop | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/todays-diablo-4-miracle-is-this-player-made-chart-that-tells-you-where-the-gear-you-want-is-most-likely-to-drop/
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KOKES: Na PC mi to vubec neslo, na PS5 bez problemu.
    KOKES
    KOKES --- ---
    KVIIIK: na twitteru píšou o DDoS útoku. Mě trvalo přihlašování asi 20min, ale logl jsem se. Odpoledne se hra jen sem tam škubla.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    o 8 hodin později pořád down :(
    EXIS
    EXIS --- ---
    servery down :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    PSYCHO: já bych doporučil také kanál realasianrobot - leveling buildy, skill explanation, enchanty, paragon, legendary, gear staty, gemy pro build vše s podrobným komentářem jak to funguje.
    Zkoušel jsem podle něj sorc a necro, mnohem pohodovější hra, než jiný buildy co jsem zkoušel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam