• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Diablo IV
    rozbalit záhlaví
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    AVATAR: “Az se dostanu” k cemu? Ja samozrejme vim, ze to s tim je lepsi. Ono to okolo ND 50+ zacne skripat i s tim (ja ten build mam kompletni na lvl 100, neboj).

Ja jen rikam, ze to bez toho jde taky, neni to tak super, ale jde to. Ten druid proste bez ty helmy nefunguje vubec.
    PSYCHO: "fungovat"
    Az se dostanes k potrebnymu equipu, tak pochopis, ze to doted nefungovalo :D

Dobijet potvory netrefeny fn je bez equipu megaopruz (behat mezi mobkama bez cd a many je otrava). To uz je lepsi blizzard s frozen orbama. Tolik teda moje zkusenosti ;)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no ovšem ale s unique je teda Bone spear mnohem větší řežba, bez nich je to takové jen píchy pích
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    AVATAR: Bone spear necro funguje v pohode bez unique itemu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Ale i na single target popnu 2-3 cooldowny a mam zas plno :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAVARA: Ja s manou nemam vetsi problemy :) Teda krome single target. Treba blizzard build jsem vubec nepochopil, navic teda na controlleru je skoro negratelnej, protoze nenuzes presne aimit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PSYCHO: A to máš nějakou manu? :) Mi to přišlo furt na nule...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Source, hraju ice shard socku od lvl 20 🤷‍♂️
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    AVATAR: Jenze ten build ti bude fungovat i bez rainmentu, frostburnu a icewraps (predookladam, ze tyhle tri myslis).
    Druid fungovat nebude, protoze storm skills nejsou wolf skills.
    PSYCHO: a ony jsou nejaky classy, kde na endgame nevyuzijes uniqy? Se sorckou potrebuju tri :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JULIAN: U druida dokonce vetsina top buildu potrebuje unique helmu :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: podle mě se toho moc nezměnilo. Dobrý buildy pořád vyžadují drop-only aspekt, Spirit generace je žalostná a pri levlovani není jak jí zlepšit.
    JULIAN: druid je prej uz v poho po tom patchi. Chci ho zkusit v sezone.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Na 1-50 je největší pain barbarian a druid. Fakt nedoporucuju, ne že by to na WT1 bylo nějak těžký, ale obě classy jsou pořád bez "many", dost času pizlate Moby/bosse basic skillama a to je fakt opruz
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    KOKES: Rogue je v pohode a podle vic lidi nejzabavnejsi class 1-50. Par bossu mi delalo problem, ale stacilo zmenit jeden skill a bylo to OK. Ted s roguem kazdy boss fight trva par vterin i v Nightmare dungach. Ani Butcher si neskrtne :D

Barbarian je pry trapeni, dokud nemas poradnej build.
    KOKES
    KOKES --- ---
    jj, je to prostě Diablo, wt1 a 2 je tutorial a wt3 a 4 je vlastní hra:-)
    Asi pokud se netrápím při lvlování tak se nestarám, jestli mám dobře poskládaný itemy?
    Na wt1 a 2 důležitý je progres ve hře,a osahat si vše, dokud to moc nebolí:-)
    Žlutých věcí padá tolik, že jsem afixy do 40lvl moc neřešil radši jsem použil slabší item s lepším afixem. první rerol stojí dost a druhý už je šílenej.

JOPS: Já bych vůbec doporučoval první průjezd na wt1, osahat si hru, trápení přijde dost na T3,4
    Kór u některých class je start těžký(prý právě rogue). Doporučuju co nejdřív si oběhnout mapy pro oltáře a splnit první 3 renown u každé mapy, je za to dost odměn.
    Co nejvíc chodit eventy a bossy, jednak se "svezeš" a padaj tam hnědý věci a obolusy který se následně gamblujou. Kolem 40lvl už padá z gamblu dost hnědých.
    Ale záleží na tom, jak to kdo hraje. Já jel jako první příběh a dost jsem se trápil, hlavně na konci.
    Ta hra je úžasně komplexní, je dobře, že si dali s vývojem na čas, přijde mi, že tam zúročili zkušenosti z předchozích verzí..
    Teda kromě mountu:-)
    Jinak ja do lvl 40 vse rozkladal a od 40 vse (krom unique, legendary) prodavam. Material mi nikdy nedosel / nechybel, prachy casto, protoze reroll afixu stoji nehorazny prachy. V tom litaj miliony ani nemrknes.
    JOPS: je to trochu slozitejsi

mas raritu
    - bily
    - modry
    - zluty (rare)
    - oranzovy (legendary)
    - unique (hnedy)

a pak mas jeste kvalitu, kterou maji vsechny rarity
    - normal
    - sacred
    - ancestral

takze nejlepsi, co ti muze padnout, je unique ancestral. Ale to pada az od ctvrte obtiznosti, takze na to mas jeste chvili casu :)
    nema smysl schovavat nic, pokud ti to aktualne nepomuze. Nic z toho, co do otevreni wt4 posbiras, nema cenu (a 99,9% z toho, co ti padne pak, taky ne :D).

v D4 jsou paradoxne nejdulezitejsi zluty veci, protoze jich pada hafo a je vetsi sance, ze najdes kombinaci affixu, kterou chces a muzes z nich nasledne udelat legendary (z nehodici se legendary vyndas aspect a stris ho do do te rare, ciz z ni udelas legendary s vybranym aspectem).
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam to asi od patku, kdyz je cas, tak si to pustim a pry penize nejsou problem. Ja jeste nemel moznost si cokoliv koupit, ty ceny jsou tak kurevsky napalene, ze jsem si jeste nemohl koupit cokoliv rare...

Jsem asi 22-24lvl, hraju za rogue a asi za celou dobu jsem chcipl asi 6x. Hraju ten World II.

A s cim mam problem, cokoliv, prodat. Nevim, co kdyz to budu potrebovat. Proste nemoc z Dark Souls, kdy si syslim vsechno na nejake silnejsi enemaky a pak zjistuju, ze je konec hry a nic z tech itemu jsem nepouzil....

Chapu dobre, ze Legendary je nejvyssi? Mam zatim akorat jedny kalhoty. :D

Ale co me na tehle hre strasne, ale fakt strasne sere, ze asi nejde vlezt nekam, kde nemas level... Kamkoliv prijdu, tak enemaci maji muj level. A nemuze se stat, ze treba s 20lvl prijdu mezi enemaky se 7 lvl.

Ale hraje se to hezky a zacinam mit pocit, ze mi zacne nabeh na karpaly :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    VODNIK: prodávej chvíli všechno kromě věcí s aspekty, peníze v D4 snad nejsou problém. Problém mám spíš s vzácnými surovinami na upgrade, některý padaj jen z legendary disu, některý jen z eventů a málo.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    PETINY: to mi taky došlo až později :-) Teď hlavně musím nafarmit goldy abych na to imprintování vůbec měl, docela nákladná legrace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam