AVATAR: neni, imho. kolik tak myslis, ze ma sorcka na lvl cca 40 crit? ma hovno. a na lvl 40 nepotrebuje vic damage, vetsina mobu chcipne na jednu ranu, potrebujes akorat zacastit poradnej skill. presne jak jsi psal nize, potrebujes trefit ty dva moby co jsou bokem. ale i presto, je to neco. osobne bych vynechal ice shard enchant, ten mi na kampan prijde zbytecnej, pokud jedes cistej ice shard build.
ale je to fakt zbytecna debata, sorcka je na low level content proste uplny labuzo, to mi nikdo nevymluvi, podobne jako roguna. a hlavne neni nutny hrat jen ice shardy, chain lighting mi na kampan porad prijde dostatecnej, pokud nekomu nevadi firewall gameplay tak to taky dava solidni damage, i ten blizzard je na tech nizkejch levlech ok. cely je to ale postaveny na tom ze ta sorcka ma proste pasivni regen a docela dost zpusobu, jak to vylepsit relativne brzo - pred paragonem (ice armor neco dava, burning killy taky, nekolik pouzitelnych mana regen aspektu, z nichz dva jsou z dungu)
EVILMIND: jo, to jsem videl. zajimavej build. ale to sme se teda bavili o necem jinym, tornado build unikatni helmu proste potrebuje. a tohle je pokud vim taky bez dropu nehratelne? jakoze bez symbiotic (idealne s max rollem) podobne jako trampleslide build proste nejde hrat?
CLAVEN: a zkousel jsi hrat sorcku ci rogunu, pro porovnani? aspon na tech 25 v bete? to se podle me neda srovnat. ja jsem s druidem do toho lvl 30 taky v pohode pretrpel, nez mi konecne padl jeden drop only aspekt, to uz se pak doklepat skrz kampan dalo. ale ten combat odsejpal znacne pomaleji. na kazdej core skill musim zacastit (alespon) dva basic skilly.