• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEUmělá inteligence, chatboti - vtipné konverzace aneb "Hoří hovno?"
    4PTO
    4PTO --- ---
    NEI: já to neměl dopsaný.. :)) u toho nazdar je jasný že se tím bavíš, proto jsem ho nezmínil
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    4PTO: blinkry v autě taky používám i když kolem nikdo není, některé dráhy v mozku se vyplatí mít zaběhnuté do automatismu, aby se člověk nemusel v každé situaci rozhodovat "je potřeba se chovat slušně nebo můžu bezohledně?" :D
    4PTO
    4PTO --- ---
    vy si s tím programem vážně povídáte jako by to byl člověk..taky zajímavý
    QUANTI: "můžu se ještě zeptat"
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NEI: tvl, to už je moc. Polívka z písku. Končím.
    MATT
    MATT --- ---
    NEI: to bude něco jako sekyrková polévka.. ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    pangramy jsou teda koukám taky dobrá bolest.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    WEWERKA: kromě toho tam není ani c, h, t nebo dokonce o, když už mu odpustím ď apod. :D pangram jak stehno, fakt.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    QUANTI: Ani pes to nežere. :-)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    čeština je v tom proti angličtině bída, používat češtinu je jako se ve schopnostech chatbota vrátit o verzi i víc zpět
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Tohle je bomba odpoved :D

QUANTI
    QUANTI --- ---
    THE_MIRACLE: a tohle zrovna mi přijde, že bude ultimátně hnusný :)))
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    A jinak jsou i hafy:

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Haha, lenoch :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    NEI: Rozdil bude v Ceske republice vs ceske. Zrejme Moravu za CR nepovazuje nebo ja nevim :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jen tak si hraju, nic spatneho :)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Jsem se chtěla odreagovat... seznam relativně ujde (Cestovatel časem bych tipla, že bude Doctor Who, Rickyho Gervaise se zvířaty jsem teda nepochopila), ale easter egg Vyšehradu je moc 🤣

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    WEWERKA: hele, mě by zajímalo, podle jakého klíče to bere "řeknu, že nevím" vs. "zkusím si vymýšlet". Teď jsem se ptala na jméno svý mámy, "kdo je XY". Napsalo mi to, že o takové osobě nemá informace. Pak (prostě hned vzápětí ve stejném vlákně) jsem zkusila její jméno za svobodna a dostala jsem odpověď:

XY je česká zpěvačka, skladatelka a textařka. Narodila se 26. února 1983 v Trutnově v České republice. Její hudební kariéra začala v roce 2004, kdy se stala finalistkou soutěže Česko hledá Superstar.

V roce 2005 vydala své debutové album "Má svoboda", které se stalo velkým hitem a získalo platinovou desku. Následovala řada dalších úspěšných alb a hitů, mezi které patří například "Za svou pravdou stát", "Věřím", "Oblékám svou dceru" či "Kráska a zvíře".

XY je také známá svými spolupracemi s dalšími českými umělci, jako například s Petrem Hapkou, Anetou Langerovou nebo Michalem Davidem.

(Máma se nejmenuje nijak ani vzdáleně podobně s finalistkami první řady Superstar - Šárka Vaňková, Martina Balogová, Petra Páchová nebo Veronika Zaňková.)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Kolegum v praci to nedalo a zkousi to taky dohledat :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam